kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 2 Σεπτεμβρίου, το 2005 η Mariah Carey κατάφερε να κατακτήσει ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ, καθώς μονοπώλησε ταυτόχρονα τις δυο πρώτες θέσεις του US Singles Chart, με δυο από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Η Carey ήταν μια εκ των πέντε μόνο καλλιτεχνών που είχαν καταφέρει κάτι τόσο σπουδαίο μέχρι το 2005.

Συγκεκριμένα, το σινγκλ της Mariah «We Belong Together» εξασφάλισε την παραμονή του για δέκατη συνεχόμενη εβδομάδα στο No.1 του Billboard chart, ενώ το «Shake It Off» ανέβηκε δυο ακόμα θέσεις ώστε να βρεθεί στο Νο.2 του chart.

Ύστερα από αυτό, η Carey εντάχθηκε στο «club» μιας εκλεκτής ομάδας καλλιτεχνών που είχαν ταυτόχρονα δυο hit στις δυο πρώτες θέσεις του chart, και περιλαμβάνει κορυφαίους εκπρόσωπους της μουσικής βιομηχανίας όπως είναι οι Beatles, οι Bee Gees, ο Nelly και οι OutKast.

Το «We Belong Together» ήταν πάντως το 16ο Νο. 1 hit της Carey, χαρίζοντας στην ταλαντούχα ερμηνεύτρια το προνόμιο να βρίσκεται τρίτη στη λίστα των καλλιτεχνών με τα περισσότερα Νο. 1 όλων των εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες, μένοντας πίσω μόνο από τους Beatles και τον Elvis Presley.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker