kiss-logo
Now playingI KNOW YOU WANT ME PITBULL
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Αυτοί είναι οι κλιματιζόμενοι χώροι στην Αττική (χάρτης)

Επικαιροποιημένοι χάρτες
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Επικαιροποιούνται συνεχώς οι χάρτες με τους κλιματιζόμενους χώρους που λειτουργούν στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής.  Τα στοιχεία των χαρτών ενημερώνονται με βάση την πληροφόρηση που έχει η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας. Στα συγκεκριμένα σημεία λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας). Οι χώροι, εμφανίζονται ανά Περιφερειακή Ενότητα στους χάρτες καθώς και σε πίνακες που είναι αναρτημένοι ανά Περιφερειακή Ενότητα στην Περιφέρεια Αττικής και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας σε αυτή τη διεύθυνση.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης,καλεί όλους τους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας. «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα στην Περιφέρεια Αττικής θέσαμε  ως βασική προτεραιότητα μας τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας και προστασίας της ζωής των πολιτών. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας συνεργάζεται στενά με τους δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων. Διαρκής στόχος μας είναι η μείωση των επικινδυνοτήτων στην Αττική», σημείωσε χαρακτηριστικά.Επιπλέον, ο κ. Πατούλης έδωσε εντολή να επιβεβαιώνονται και να βελτιώνονται συνεχώς οι πληροφορίες που αφορούν τους κλιματιζόμενους χώρους για τους οποίους η Περιφέρεια λαμβάνει στοιχεία από τους αρμόδιους Δήμους.

Οι δήμοι της Αττικής και οι αρμόδιες διευθύνσεις τους, μόλις εκδίδεται η πρόβλεψη της ΕΜΥ για την επόμενη ημέρα και περιλαμβάνει θερμοκρασίες  άνω των 36 βαθμών κελσίου, ενημερώνονται αρμοδίως  (grppna@patt.gov.gr) προκειμένου να θέσουν σε λειτουργία κλιματιζόμενους χώρους  λαμβάνοντας υπόψη και τις οδηγίες περί covid. Παράλληλα, οι πινακίδες Matrix στις εθνικές οδούς ενημερώνουν για υψηλή Θερμοκρασία και συνιστούν προς τους πολίτες  να λαμβάνουν τα αναγκαία  μέτρα προστασίας.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker