kiss-logo
Now playingTHIS IS THE LIFE AMY MACDONALD
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 7 Αυγούστου, το 2014 ο Ed Sheeran βρισκόταν στην πρώτη θέση του UK album chart, με την κυκλοφορία του δεύτερου στούντιο άλμπουμ του, «X».

Το άλμπουμ του Sheeran χαρακτηρίστηκε 10 φορές πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία, αφού οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα, χαρίζοντας στο νεαρό δημιουργό το προνόμιο να έχει το τρίτο καλύτερο σε πωλήσεις άλμπουμ της δεκαετίας στη χώρα, και ένα από τα άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της βρετανικής μουσικής.

To 2015, η διαδικτυακή πλατφόρμα διάδοσης της μουσικής, Spotify, ανακοίνωσε τον κατάλογο των κορυφαίων 25 πιο σημαντικών νέων καλλιτεχνών ηλικίας κάτω των 25 ετών. Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, όντας μόνο 24 ετών, βρισκόταν στην κορυφή της λίστας, καταλαμβάνοντας τον τίτλο του καλλιτέχνη με τις περισσότερες μεταδόσεις για το 2014. Ο Sheeran, παράλληλα κατέκτησε ένα νέο ρεκόρ αφού το τραγούδι του ''Thinking Out Loud'' ξεπέρασε τις δύο δισεκατομμύρια μεταδόσεις στο Spotify.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker