kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 28 Ιουλίου, το 1987 η Kylie Minogue κυκλοφόρησε στην Αυστραλία το πρώτο της σινγκλ, που μάλιστα γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για τη δική της εκδοχή στο τραγούδι «The Loco-Motion» που είχε γίνει ήδη γνωστό από τους Gerry Goffin και Carole King.

Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβαν οι σπουδαίοι ποπ παραγωγοί Stock, Aitken και Waterman, στους οποίους οφείλεται ένας μεγάλος αριθμός τεράστιων επιτυχιών κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία, και στο ενεργητικό των οποίων περιλαμβάνονται τουλάχιστον 100 Τop 40 hits.

Η Minogue παρουσίασε για πρώτη φορά το τραγούδι σε μια αυτοσχέδια παράσταση, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για την ομάδα ποδοσφαίρου της Αυστραλίας, με την παρουσία του καστ της αυστραλιανής σαπουνόπερας «Neighbours».

Το σινγκλ κατάφερε να φτάσει μέχρι την πρώτη θέση του signles chart στην Αυστραλία, ενώ η τεράστια επιτυχία που ακολούθησε οδήγησε στην υπογραφή ενός συμβολαίου με τη δισκογραφική PWL Records στη Μεγάλη Βρετανία, όπου το σινγκλ έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση. Στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασε μέχρι το Νο. 3, ενώ έγινε Νο. 1 hit στο Βέλγιο, τη Φιλανδία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker