kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 18 Ιουλίου, το 2019 o Ed Sheeran κατάφερε να καταρρίψει ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ στον αριθμό των ψηφιακών μεταδόσεων, καθώς το άλμπουμ του «No. 6 Collaborations Project» ξεπέρασε τις 69 εκατομμύρια μεταδόσεις στην πλατφόρμα του Spotify στη διάρκεια ενός μήνα, περισσότερες δηλαδή από κάθε άλλον καλλιτέχνη.

Φυσικά δεν ήταν το πρώτο, ούτε το τελευταίο σημαντικό επίτευγμα του σπουδαίου ερμηνευτή, παραγωγού μουσικής, ηθοποιού και επιχειρηματία, που είναι ένας από τους μουσικούς με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το άλμπουμ του «Divide», που κυκλοφόρησε το 2017 κατέγραψε νέο ρεκόρ καθώς ξεπέρασε τις 56 εκατομμύρια ψηφιακές μεταδόσεις στη διάρκεια της πρώτης μέρας κυκλοφορίας του, ενώ το σινγκλ «Shape Of You» που γνώρισε τεράστια επιτυχία, ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις στη διάρκεια της πρώτης μέρας από την κυκλοφορία του.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker