kiss-logo
Now playingALEJANDRO LADY GAGA
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Έφυγε από τη ζωή ο Black

Ο Black είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα καθώς οδηγούσε το όχημά του προς το αεροδρόμιο Cork της Ιρλανδίας
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με μια λιτή ανακοίνωση, η σύζυγος του εκλιπόντος συνθέτη και ερμηνευτή, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό της κλινικής του Cork University Hospital, για την προσπάθειά τους να κρατήσουν τον αγαπημένο της σύζυγο στη ζωή.

Ο Black είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα καθώς οδηγούσε το όχημά του προς το αεροδρόμιο Cork της Ιρλανδίας. Ύστερα από τη σφοδρή σύγκρουση είχε μεταφερθεί επειγόντως στην πτέρυγα της εντατικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου λόγω οιδήματος στον εγκέφαλο.

Πριν από δυο μέρες, η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί και οι γιατροί είχαν αρχίσει ήδη να φοβούνται ότι είναι μη αναστρέψιμη.

Ο Black, ή αλλιώς Colin Vearncombe συνέχισε να ηχογραφεί και με τα δυο ονόματα, ακόμα και μετά τη δεκαετία του '80 όταν γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια του Wonderful Life, Everything Is Coming Up Roses και Sweetest Smile που κυκλοφόρησαν το 1987 με το άλμπουμ Wonderful Life, μια κυκλοφορία που αγαπήθηκε και έφτασε μέχρι την τρίτη θέση των chart.

Πριν από ένα χρόνο ο Black κυκλοφόρησε το άλμπουμ Blind Faith, μια ηχογράφηση που έλαβε αρκετά καλές κριτικές από το μουσικό τύπο.

Η κηδεία του τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο, ενώ θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με μια τελετή που θα λάβει χώρα στο Λίβερπουλ και θα ανακοινωθεί το όνομα ενός φιλανθρωπικού ταμείου στο οποίο θα μπορεί κανείς να κάνει δωρεά στη μνήμη του εκλιπόντος. Ο ηλικίας 53 ετών Black είχε μια πορεία 35 χρόνων στη μουσική βιομηχανία, με το πρώτο του σινγκλ ''Human Features'' να κυκλοφορεί το 1981.

Ο Black, γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1962 στο Λίβερπουλ και έχει συνολικά κυκλοφορήσει 15 άλμπουμ, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker