kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Jackson από τον Spike Lee

Το νέο φιλμ πρόκειται να προβληθεί στις 5 Φεβρουαρίου από το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Jackson ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Spike Lee.

''Michael Jackson’s Journey From Motown To Off The Wall'' είναι ο τίτλος του φιλμ που επιμελείται ο βραβευμένος σκηνοθέτης. Η ταινία αφηγείται την προσωπική και καλλιτεχνική πορεία του βασιλιά της ποπ, από την εποχή των Jackson 5 μέχρι και την κυκλοφορία του solo LP ''Off the Wall''. Πρόκειται για το δεύτερο ντοκιμαντέρ που φέρει την υπογραφή του Spike Lee, σε συνέχεια του ''Bad 25'' που κυκλοφόρησε το 2012.

Το νέο φιλμ πρόκειται να προβληθεί στις 5 Φεβρουαρίου από το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime. Αρκετοί από τους επώνυμους καλλιτέχνες όλων των χώρων καταθέτουν την εμπειρία τους από τη συναναστροφή με τον βασιλιά της ποπ, μεταξύ των οποίων και οι Pharrell Williams, Mark Ronson, John Legend, L.A. Reid, Kobe Bryant και Misty Copeland. Την άποψή τους φυσικά καταθέτουν οι γονείς του Michael, Katherine και Joe Jackson καθώς και τα αδέλφια του Jackie και Marlon Jackson.

Από τις 26 Φεβρουαρίου το ντοκιμαντέρ ''Michael Jackson's Journey From Motown To Off The Wall'' θα είναι μάλιστα διαθέσιμο μέσα από μια deluxe έκδοση CD/DVD του Off the Wall.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker