kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 11 Ιουνίου, το 2006, η Shakira απολάμβανε τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του σινγκλ της «Hips Don't Lie», που ηχογράφησε σε συνεργασία με τον ράπερ από την Αϊτή Wyclef Jean.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δυο κορυφαίων μουσικών, βρισκόταν τη συγκεκριμένη ημερομηνία στην κορυφή του καταλόγου των επιτυχιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γερμανία, ενώ έγινε No. 1 hit επίσης στην Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ πάρα πολλών άλλων χωρών.

Πρόκειται επίσης για το σινγκλ που κατέρριψε το ρεκόρ για τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις στη διάρκεια μιας εβδομάδας, αλλά και του σινγκλ με τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι η Shakira έχει το προσωπικό της αστέρι στην περίφημη λεωφόρο Walk of Fame του Χόλιγουντ, και οι συνολικές πωλήσεις της ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο, καθιστώντας την Κολομβιανή ερμηνεύτρια μια από τις καλλιτέχνιδες με τις καλύτερες πωλήσεις στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker