kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 10 Ιουνίου, το 2019 έγινε γνωστό ότι η επιτυχία του Αμερικανικού συγκροτήματος της ροκ, Portugal. The Man, «Feel It Still» ήταν το τραγούδι που ακούστηκε περισσότερο στη διάρκεια του 2018 στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι Portugal. The Man ανήκουν στο χώρο του ψυχεδελικού ροκ και έχουν τη βάση τους στο Portland του Oregon. Το συγκρότημα απαρτίζεται από τους: John Gourley, Zach Carothers, Kyle O'Quin, Jason Sechrist και Eric Howk.

Η σύνθεση των Portugal. The Man περιλαμβάνει ηχητικά αποσπάσματα από το τραγούδι «Please Mr. Postman» των The Marvelettes. Aποτέλεσε Top10 επιτυχία συνολικά σε 17 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Σλοβενία, η Ισπανία, η Ελβετία και η Μεγάλη Βρετανία.

Τον Ιανουάριο του 2018, το συγκρότημα βραβεύτηκε για την επιτυχία του στα 60α ετήσια Grammy Awards με το βραβείο Best Pop Duo/Group.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker