kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Έρχονται 4.000 προσλήψεις νοσηλευτών – Ενισχύεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Εντός του 2021 ο διαγωνισμός
Text Size:
  • A
  • A
  • A

nurse1_kiss_pexels.jpg

photo: pexels
By
KISS 929

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης υλοποιούν στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλει η κυβέρνηση για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας τη δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών.

Η διαδικασία προσλήψεων θα πραγματοποιηθεί με διαδικασίες ΑΣΕΠ και θα έχει προκηρυχθεί εντός του τρέχοντος έτους.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη σημαντική απόφαση για το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας, οι δύο υπουργοί προχώρησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση: «Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών, πρωτίστως από όσους υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία.
Οι νοσηλευτές αυτοί θα προσληφθούν με διαδικασίες ΑΣΕΠ, μέσω διαγωνισμού που θα προκηρυχθεί εντός του τρέχοντος έτους. Ειδικά για τους νοσηλευτές που υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία, θα προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση.
Είναι η ελάχιστη αναγνώριση της συνεισφοράς τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Η στήριξη των δομών υγείας θα συνεχίσει να είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση και αποτελεί παρακαταθήκη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας του 21ου αιώνα».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker