kiss-logo
Now playingFROZEN MADONNA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Κλείνουν ραντεβού για εμβόλιο τα άτομα 40 – 44 ετών – Οι επόμενοι στη σειρά

Ανοίγει η πλατφόρμα και για τους 45 – 49 ετών
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Χιλιάδες ραντεβού κλείστηκαν για εμβολιασμό από τα άτομα ηλικίας 30 – 39 ετών από τη Μεγάλη Τρίτη, οπότε και άνοιξε η πλατφόρμα. 

Σήμερα η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς με AstraZeneca άνοιξε για την ηλικιακή ομάδα 40 – 44 ετών, ενώ ήδη από χτες το βράδυ λάμβαναν μηνύματα οι πολίτες των συγκεκριμένων ηλικιών που είχαν γραφτεί στην άυλη συνταγογράφηση. 

Να σημειωθεί ότι μεθαύριο, Μεγάλο Σάββατο, ανοίγει η πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο τα άτομα που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 45-49 ετών.

Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα

Όπως τόνισε κατά την ενημέρωση συντακτών ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, χθες, Μεγάλη Τετάρτη, ξεπεράστηκαν τα 3 εκατομμύρια εμβολιασμοί στην Ελλάδα. 
Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως «Από τη Μεγάλη Δευτέρα σπάμε καθημερινά το ρεκόρ ημερησίων εμβολιασμών: Μεγάλη Δευτέρα 61.574 εμβολιασμοί, Μεγάλη Τρίτη 61.859, και σήμερα Μεγάλη Τετάρτη θα ξεπεράσουμε τους 62.968 εμβολιασμούς».
Ο κ. Κικίλιας τόνισε επίσης πως αυξάνεται και ο αριθμός των εμβολιαστικών κέντρων. Όπως είπε «Από την Τετάρτη του Πάσχα 5 Μαΐου θα λειτουργούν σε όλη τη χώρα 1.500 εμβολιαστικά κέντρα, αυξάνοντας τη δυνατότητα εμβολιασμών του προγράμματός μας σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Επιταχύνουμε και θα φτάσουμε να αγγίξουμε τους 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα.
Το Μάιο θα φτάσουμε τα 2 εκατομμύρια εμβολιασμούς και τον Ιούνιο θα ξεπεράσουμε τα 3 εκατομμύρια εμβολιασμούς».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker