kiss-logo
Now playingSAVAGE LOVE JAWSH 685 X JASON DERULO
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 9 Απριλίου, το 1999 γεννήθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης της ραπ, Lil Nas X. Ο Montero Lamar Hill, έγινε ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα στις αρχές του 2019, αρχικά μέσω της πλατφόρμας του TikTok με αφορμή το country rap σινγκλ που κυκλοφόρησε με τίτλο «Old Town Road».

Η remix εκδοχή του σινγκλ, που ηχογραφήθηκε σε συνεργασία με τον Αμερικανό country τραγουδοποιό και ηθοποιό Billy Ray Cyrus, χαρακτηρίστηκε 14 φορές πλατινένια και προτάθηκε στην 62η ετήσια απονομή των Grammy Awards για το βραβείο Record of the Year.

To σινγκλ κυκλοφόρησε στις 5 Απριλίου 2019 και περιλαμβάνεται στο πρώτο EP του Lil Nas X, που κυκλοφόρησε το ίδιο έτος με τίτλο «7».

Το «Old Town Road» κατάφερε να φτάσει μέχρι την κορυφή του US Billboard chart, όπου και παρέμεινε για 19 εβδομάδες, δημιουργώντας ρεκόρ επιδόσεων, για πρώτη φορά από την έναρξη του θεσμού το 1958.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker