kiss-logo
Now playingDANCE MONKEY TONES AND I
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Επανασύνδεση των Guns N' Roses

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σχεδιασμό μιας παγκόσμιας περιοδείας
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως αναφέρουν πηγές των Universal studio, οι Guns N' Roses ετοιμάζουν την επανασύνδεσή τους, ύστερα από απουσία 20 περίπου χρόνων.

Η επιστροφή του συγκροτήματος έχει όπως όλα δείχνουν δρομολογηθεί, καθώς οι Αξλ Ρόουζ και Σλας αποφάσισαν να βάλουν προσωρινά τέλος στις διαφωνίες τους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σχεδιασμό μιας παγκόσμιας περιοδείας, και όχι για δισκογραφικό εγχείρημα.

Το συγκρότημα των Guns N'Roses έχει άλλωστε χαρακτηριστεί ως "η πιο επικίνδυνη μπάντα όλων των εποχών", επειδή στο φεστιβάλ "Monsters of Rock" του 1988 δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

To "VH1" τούς κατέταξε στην 33η θέση με τους καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, ενώ το περιοδικό "Rolling Stone" τούς κατέταξε στην 92η θέση της δικής του λίστας και τα κομμάτια τους Sweet Child O' Mine, Paradise City και Welcome to the Jungle, στην 198η, 459η και 473η θέση αντίστοιχα, στη λίστα των 500 σημαντικότερων κομματιών όλων των εποχών.

 

Οι καθυστερήσεις των εμφανίσεων των Guns N' Roses στις συναυλίες τους έχουν, κατά καιρούς, κάνει πολλούς θαυμαστές τους να αγανακτήσουν, καθώς αποτελούν συχνό φαινόμενο.

Σχετικά με αυτό, ο Αξλ Ρόουζ, σε συνέντευξη που έδωσε, δήλωσε: "Αν θέλετε αυτά που παρακολουθείτε να ξεκινούν στις 20:00 ακριβώς, πηγαίνετε να δείτε "τα Φιλαράκια" ή έστω καμιά ταινία. Ή αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα νέα, να πάτε να δείτε τις ειδήσεις των 22:00. Αυτό εδώ είναι ροκ εντ ρολ! Ευχαριστηθείτε το σόου και μη σκέφτεστε αν πρέπει να πάτε στο σχολείο, ή στη δουλειά, ή σε οτιδήποτε κάνετε κανονικά την επόμενη μέρα". 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker