kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Billie Eilish αποκαλύπτει την εμπειρία της με τα χάπια αδυνατίσματος

«Το πώς έβλεπα το σώμα μου ήταν ο λόγος που τραυμάτιζα επίτηδες τον εαυτό μου»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Billie Eilish παραδέχτηκε ότι είχε μπει στον πειρασμό να δοκιμάσει χάπια αδυνατίσματος πριν από μερικά χρόνια.

Η νεαρή τραγουδίστρια αισθανόταν τόσο άβολα με το σώμα της, ώστε αποφάσισε να καταναλώσει δισκία απώλειας βάρους όταν ήταν 12 ετών.

Την αποκάλυψη έκανε πρόσφατα η ίδια μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε σε συντάκτη του περιοδικού Vanity Fair. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοφιλές περιοδικό μόδας και επικαιρότητας, η Eilish άρχισε να αντιμετωπίζει ψυχολογικό θέμα με την εμφάνισή της από πολύ νεαρή ηλικία. «Θυμάμαι ότι πήρα ένα χάπι επειδή έγραφαν στη συσκευασία ότι θα με έκαναν πιο αδύνατη, αντί για αυτό όμως το μόνο που έγινε ήταν ότι έβρεξα το κρεβάτι μου τη νύχτα, ήμουν μόλις 12. Ήταν τρελό αυτό που πέρασα, ήταν αδύνατο να το πιστέψω».

H Billie είχε απασχολήσει πάντως στο παρελθόν την επικαιρότητα, καθώς είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι είχε υποστεί τεράστιο trolling στο διαδίκτυο λόγω του βάρους της, από ανώνυμους και επώνυμους, ανεγκέφαλους προφανώς, χρήστες.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι γύρω μου ανησυχούσαν περισσότερο γι' αυτό παρά εγώ. Το πώς έβλεπα το σώμα μου ήταν ο λόγος που τραυμάτιζα επίτηδες τον εαυτό μου. Για να είμαι ειλικρινής, αυτός ήταν επίσης ο λόγος που άρχισα να φοράω ρούχα σε μεγάλο μέγεθος. Είμαι χαρούμενη που το ξεπέρασα. Πριν από πέντε χρόνια δεν έτρωγα τίποτα. Πραγματικά λιμοκτονούσα. Νόμιζα ότι ήμουν η μόνη που μισούσα το σώμα μου, οπότε τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Άλλωστε το ίντερνετ μισεί έτσι κι αλλιώς το σώμα μου».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker