kiss-logo
Now playingREAD ALL ABOUT IT EMELI SANDE
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα στην ιστορία της μουσικής

Τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από μερικά χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 13 Ιανουαρίου, το 2016 ο Ed Sheeran βρισκόταν στο Νο.1 και το Νο.2 του UK Singles Chart με τις επιτυχίες του «Shape of You» και «Castle On The Hill» αντίστοιχα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας των Official Charts, πρόκειται για την πρώτη φορά στην ιστορία της μουσικής, που ένας καλλιτέχνης καταλαμβάνει την πρώτη και τη δεύτερη θέση του chart ταυτόχρονα με δυο νέες συνθέσεις.

  • Το 1968 ο Johnny Cash εμφανίστηκε στη φυλακή Folsom, κοντά στο Σακραμέντο της Καλιφόρνιας, όπου ερμήνευσε τα τραγούδια του σε κοινό 2.000 κρατουμένων, σε μια ιστορική συναυλία που ηχογραφήθηκε. Ο δίσκος που κυκλοφόρησε στη συνέχεια, με τίτλο «Folsom Prison Blues» ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους στην καριέρα του.

  • Το 1977 γεννήθηκε ο ηθοποιός Orlando Bloom (Orland Jonathan Blanchard Copeland Bloom), στο Canterbury, Kent, στη Μεγάλη Βρετανία.

  • Το 2010, η Beyoncé και ο Jay-Z ήταν το πρώτο σε έσοδα ζευγάρι του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes. Το σύνολο των εσόδων τους σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ξεπερνούσε τα 122 εκατομμύρια δολάρια στο διάστημα μεταξύ του Ιουνίου 2008 και του Ιουνίου 2009.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker