kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H J.Lo επιδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της στην παραλία

Στα 51 της, η J.Lo είναι αληθινή περισσότερο από ποτέ και δε διστάζει να μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για μια ακόμα φορά η Jennifer Lopez αποφάσισε να επιδείξει τις διάσημες καμπύλες της σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό, απολαμβάνοντας μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία.

Στα 51 της, η J.Lo είναι αληθινή και γήινη περισσότερο από ποτέ και δε διστάζει να μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα κάνοντας παράλληλα κωπηλασία, στα περίφημα τροπικά νησιά Turks & Caicos στην Καραϊβική.


 

Φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό γυμνάστηκε για αρκετή ώρα στη θάλασσα. Έξω από το νερό, η Lopez επέλεξε ένα λευκό φόρεμα πάνω από το μαγιό, και έδειχνε να διαλογίζεται με θέα την υπέροχη παραλία.

Πρόσφατα, η J.Lo «έριξε» ξανά το διαδίκτυο για μια ακόμα φορά, με τη φωτογραφία που ανάρτησε από ένα στιγμιότυπο στην άμμο, φορώντας ένα μπορντό μπικίνι, μαζί με ένα ταιριαστό καπέλο Dior και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Lopez μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ακόμα φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να σηκώνει βάρη κάνοντας γυμναστική, φορώντας ένα λευκό τοπ και ένα μαύρο κολάν. Η Lopez συνόδευσε την ανάρτησή της με τη φράση «Το μέλλον μας είναι λαμπερό!».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker