kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Εντυπωσίασε η Jennifer Lopez στο πρωτοχρονιάτικο show

Η Jennifer Lopez δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, καθώς ερμήνευσε τις επιτυχίες της αλλά και μια διασκευή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Jennifer Lopez καλωσόρισε το 2021 από τη σκηνή της περίφημης Times Square στη Νέα Υόρκη, με μια εντυπωσιακή ζωντανή εμφάνιση.

Η Jennifer Lopez δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, καθώς ερμήνευσε τις επιτυχίες της αλλά και μια διασκευή σε ένα αγαπημένο ροκ τραγούδι, στην καθιερωμένη συναυλία που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στο πλαίσιο του εορτασμού την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Η διάσημη superstar ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην παραγωγή του Dick Clark «Rockin' New Year's Eve», που παρουσίασε ο Ryan Seacrest.

«Τα καταφέραμε» είπε χαμογελώντας η Jennifer Lopez από μικροφώνου. «Το 2020 σχεδόν τελείωσε. Τα καταφέραμε». 

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στην αρχή του νέου έτους, καθώς είμαστε όλοι εδώ για μια από τις σημαντικότερες ερμηνείες της ζωής μου. Χιλιάδες άνθρωποι. Όμως απόψε κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ακόμα και έτσι, είμαστε εντάξει» συνέχισε η J.Lo.

«Αν μας έμαθε κάτι αυτός ο χρόνος, είναι να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε και ότι πρέπει να εκτιμάμε το κάθε λεπτό. Χάσαμε τόσους πολλούς. Απόψε όμως θα ζήσουμε. Θα αγαπήσουμε και θα χορέψουμε ξανά. Και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Πριν από 20 χρόνια τραγούδησα αυτό το τραγούδι, και ποτέ δεν είχαμε περισσότερη ανάγκη να το ακούσουμε ξανά, από απόψε».

Η Jennifer ερμήνευσε μεταξύ άλλων τη μεγάλη επιτυχία της «Waiting for Tonight», ύστερα μια διασκευή στο κλασικό τραγούδι των Aerosmith «Dream On» και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το χορευτικό «Dance Again».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker