kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Μπορεί η Billie Eilish να χάσει 100.000 followers σε λίγα λεπτά;

Το γεγονός πάντως δεν πτόησε καθόλου τη νεαρή ερμηνεύτρια, η οποία αντέδρασε με χαμόγελο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Billie Eilish αντιμετώπισε με χαμόγελο το γεγονός ότι πρόσφατα «κατάφερε» να χάσει περισσότερους από 100,000 followers από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε διάστημα μικρότερο της μισής ώρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Billie αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια διαδικτυακή «πρόκληση», αποδεχόμενη την πρόσκληση ενός χρήστη των social media.

Η πρόκληση αφορούσε το γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι «Post a Picture Of», σύμφωνα με το οποίο κάθε χρήστης είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει μια φωτογραφία από το προσωπικό του αρχείο, από τη στιγμή που θα αποδεχτεί την πρόκληση ενός άλλου χρήστη.

Ένα από τα πρώτα αιτήματα που τέθηκαν στην Eilish ήταν να παρουσιάσει την εικόνα που έχει επιλέξει για την οθόνη του κινητού της τηλεφώνου, ενώ ένας άλλος χρήστης ζήτησε να δει μια ζωγραφιά που έχει σχεδιάσει η ίδια και είναι υπερήφανη για το σχέδιό της.

Η Billie μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο εικόνες από το προσωπικό της αρχείο, απογοητεύοντας όπως φαίνεται ένα μεγάλο μέρος των followers, οι οποίοι άρχισαν να κάνουν μαζικά unfollow στη διάσημη τραγουδίστρια.

Έτσι, μοιραία η Billie Eilish έχασε περισσότερους από 100.000 followers σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Το γεγονός πάντως δεν πτόησε καθόλου τη νεαρή ερμηνεύτρια, η οποία αντέδρασε με χαμόγελο και σχολίασε με θετική διάθεση την απρόοπτη εξέλιξη.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker