kiss-logo
Now playingHOUDINI DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Dua Lipa είναι η «βασίλισσα του TikTok»

Η Lipa είναι η δημοφιλέστερη Βρετανή στο TikTok, καθώς τη μουσική της επιλέγει ένας μεγάλος αριθμός δημιουργών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Καθώς το ημερολογιακό έτος πλησιάζει προς το τέλος του, ο μουσικός τύπος αλλά και οι ψηφιακές εφαρμογές μουσικών υπηρεσιών κάνουν την ανασκόπησή τους και επικεντρώνονται σε όσους διακρίθηκαν για την παρουσία και το έργο τους.

Η λίστα με τους 100 καλύτερους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν για τη μουσική τους στην πλατφόρμα του TikTok είναι ήδη έτοιμη, και αποτυπώνει πολύ παραστατικά αυτό που πολλοί έχουν περιγράψει ως το «soundtrack» του 2020.

Για πρώτη φορά στη λίστα του TikTok αποτυπώνεται η εικόνα του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες στη μουσική και στα social media, τα δημοφιλέστερα τραγούδια, τα είδη μουσικής αλλά και τους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που κατάφεραν να κατοχυρώσουν μια θέση στις προτιμήσεις των χρηστών, στη διάρκεια του έτους.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός από το Essex, Sam Ryder, είναι ο καλλιτέχνης που συγκεντρώνει τις περισσότερες προβολές στο βρετανικό TikTok. Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει κερδίσει την εκτίμηση της μεγαλύτερης μερίδας των χρηστών χάρη στις διασκευές του σε επιτυχίες καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως οι Queen, ο George Michael, ο Elton John και άλλων.

Στη δεύτερη θέση με βάση τις επιλογές του κοινού είναι ο Άγγλος τραγουδιστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής Hrvy, ενώ ο Liam Payne και ο Lewis Capaldi ακολουθούν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Η «βασίλισσα του TikTok» όμως στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι και επίσημα πια η Dua Lipa.

Η Lipa είναι η δημοφιλέστερη Βρετανή στο TikTok, καθώς τη μουσική της επιλέγει ένας μεγάλος αριθμός δημιουργών βίντεο για να «ντύσει» μουσικά τις προσωπικές του στιγμές, τα διασκεδαστικά βίντεο ή τα βίντεο games.

Το Hip-Hop/Rap αναδεικνύεται δημοφιλέστερο είδος από τη δημιουργία της πλατφόρμας μέχρι σήμερα, με 142 εκατομμύρια δημιουργίες, ενώ η Pop και η Dance ακολουθούν με 65 και 27 εκατομμύρια αντίστοιχα, ενώ στην πέμπτη και την έκτη θέση βρίσκονται η R&B και η Indie/Alternative αντίστοιχα.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker