kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ο Robbie Williams στη θέση του πρωθυπουργού

Ο Robbie Williams μεταμορφώνεται μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Robbie Williams μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ του, για το σινγκλ του «Can't Stop Christmas».

Στo χιουμοριστικό βίντεο ο διάσημος τραγουδοποιός μεταμορφώνεται μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson.

Το νέο βίντεο οπτικοποιεί το πνεύμα των παιχνιδιάρικων στίχων του τραγουδιού που μιλάνε για το αναπάντεχο 2020 με αναφορές στα Facetime και Zoom calls, στις κάλτσες και τα αντισηπτικά ως τέλεια δώρα για τα Χριστούγεννα, στις διαδικτυακές αγορές και στο social distancing.

Το χιουμοριστικό κλιπ (τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Dan Massie), όπως και το τραγούδι, αντικαθιστούν το φόβο με την ελπίδα παρουσιάζοντας ένα τυπικό γιορτινό περιβάλλον, με τον Robbie στο σπίτι να κάθεται κοντά σε ένα τζάκι δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανοίγει την τηλεόραση και βρίσκεται μεταμορφωμένος στον πρωθυπουργό Boris Johnson.

Ο Robbie, απευθύνεται από αυτή τη θέση στους επιστημονικούς του συμβούλους, πριν εμφανιστεί η Theresa May, η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι τον Ιούνιο του 2019, χορεύοντας.

Για το «Can’t Stop Christmas», που είναι μία αστεία εκδοχή ενός παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, ο Robbie συνεργάστηκε για ακόμα μία φορά με τους παραγωγούς Guy Chambers και Richard Flack.

To νέο σινγκλ περιλαμβάνεται στο «The Christmas Present», το πρώτο Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του καλλιτέχνη. Ο διπλός δίσκος περιλαμβάνει νέα τραγούδια μαζί με εορταστικά και αγαπημένα, με έκτακτες συμμετοχές αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως ο Rod Stewart, o Bryan Adams, o Jamie Callum και ο Tyson Fury.

Η κυκλοφορία χάρισε στον Robbie το 13ο Νο. 1 προσωπικό άλμπουμ του τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ένα προνόμιο που κατείχε μέχρι πρόσφατα μόνο ο σπουδαίος Elvis Presley. To νέο άλμπουμ διατίθεται ήδη σε μορφή CD και βινυλίου, καθώς και μέσα από όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker