kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η Dua Lipa παραλαμβάνει βραβείο από τον «ήρωα» Bernie Sanders

Η Dua Lipa βραβεύτηκε με το εξαιρετικά τιμητικό Billboard Women in Music, από τον Αμερικανό Γερουσιαστή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa βραβεύτηκε με το εξαιρετικά τιμητικό Billboard Women in Music, από τον Αμερικανό Γερουσιαστή Bernie Sanders.

Η Dua παρέλαβε «εικονικά» το βραβείο της, και μάλιστα από έναν άνθρωπο που εκτιμά ιδιαιτέρως όπως αναφέρει η ίδια.

Ο Αμερικανός πολιτικός και Γερουσιαστής, που μεταξύ άλλων έχει υπάρξει υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016 αλλά και στις εκλογές του 2020, εξέφρασε δημόσια το θαυμασμό και την εκτίμησή του στο πρόσωπο και στο έργο της νεαρής ερμηνεύτριας.

Η Dua Lipa παρέλαβε το βραβείο της εξ αποστάσεως, ανοίγοντας με την παρουσία της το γκαλά της Women in Music βραδιάς, που σκοπό έχει την ετήσια βράβευση καλλιτεχνών που ξεχωρίζουν στη διάρκεια του έτους κυριαρχώντας στις ψηφιακές πωλήσεις και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Απευθυνόμενος στη διάσημη ερμηνεύτρια, ο Αμερικανός πολιτικός δήλωσε: «Αυτό που έγινε απόλυτα ξεκάθαρο στη διάρκεια αυτού του έτους, είναι πως κανείς μας δεν μπορεί να επιστρέψει έτσι απλά στην προηγούμενη καθημερινότητα. Η νικήτρια του φετινού βραβείου έχει δείξει πως αγωνίζεται για όλους τους νέους, για τις γυναίκες και τα μέλη της LGBT κοινότητας, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι χρησιμοποιεί την επιρροή της για να προτρέψει άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν το δημοκρατικό δρόμο. Υψώνει τη φωνή της για να απαιτήσει μια πραγματική αλλαγή».

Από την πλευρά της η Dua Lipa ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις παραλαμβάνοντας το βραβείο της, αποκαλώντας μάλιστα τον Γερουσιαστή «προσωπικό της ήρωα».

«Έχουμε ακόμα τεράστιο δρόμο μέχρι την αληθινή ισότητα. Ας συνεχίσουμε να έχουμε πίστη στις γυναίκες και να ενθαρρύνουμε όλα τα νέα κορίτσια που θα μπορέσουν να παραλάβουν ένα αντίστοιχο βραβείο στο μέλλον».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker