kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

H Shakira ενώνει τις δυνάμεις της με τους Black Εyed Peas

Το νέο σινγκλ έχει τίτλο «Girl Like Me» και περιλαμβάνεται στο όγδοο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με τους Black Eyed Peas ένωσε τις δυνάμεις της η Shakira, για την ηχογράφηση ενός νέου τραγουδιού.

Ενισχύοντας το εκρηκτικό comeback τους, οι πρωτοπόροι και έξι φορές βραβευμένοι με Γκράμι Black Eyed Peas, ανεβάζουν τη θερμοκρασία για μια ακόμη φορά, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με την πολλές φορές βραβευμένη με Grammy και Latin Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιό.

Το νέο σινγκλ έχει τίτλο «Girl Like Me» και περιλαμβάνεται στο όγδοο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, που κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου 2020 με τίτλο «Translation».

Εκτός από τη Shakira, το άλμπουμ των Black Eyed Peas περιλαμβάνει συμμετοχές και από άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι J Balvin, Ozuna, Maluma, Nicky Jam, Tyga, Becky G και French Montana.

Η τραγουδίστρια από την Κολομβία παρουσίασε μαζί με το συγκρότημα του will.i.am και της παρέας του το επίσημο βίντεο κλιπ που συνοδεύει τη νέα κυκλοφορία.

Επιβεβαιώνοντας τη φήμη που ακολουθεί το συγκρότημα για τις εξαιρετικές παραγωγές βίντεο κλιπ, οι Black Eyed Peas και η Shakira παρουσίασαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη χορογραφία. Αυτή είναι οι πρώτη συνεργασία μεταξύ B.E.P. και της Shakira. Οι Αμερικανοί ράπερ ανέβασαν την αγωνία των οπαδών τους στο κατακόρυφο, όταν ανακοίνωσαν το νέο music video στα Billboard Latin Music Awards και σίγουρα παρέμειναν πιστοί στην υπόσχεσή τους, προσφέροντας για μια ακομη φορά ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Το βίντεο του «Girl Like Me» έχει ήδη ξεπεράσει τις 15.7 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker