kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

To πρώτο της tattoo απέκτησε η Madonna στην ηλικία των 62

Η ηλικίας 62 ετών «βασίλισσα της ποπ» επισκέφτηκε για πρώτη φορά στη ζωή της ένα tattoo studio...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η ηλικίας 62 ετών «βασίλισσα της ποπ» επισκέφτηκε για πρώτη φορά στη ζωή της ένα tattoo studio ύστερα από ραντεβού για την απόκτηση ενός μικρού αλλά πολύ προσωπικού τατουάζ.

Η Madonna μοιράστηκε μάλιστα με τους φίλους της στο διαδίκτυο ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στο Shamrock Social Club tattoo studio στην περιοχή του Χόλιγουντ.

Στο στιγμιότυπο απαθανατίζεται η Madonna μαζί με τον tattoo artist East Iz να φιλοτεχνεί τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών της στον καρπό της, με μια τυπική γραμματοσειρά.

Η Madonna είναι μητέρα έξι παιδιών, τα ονόματα των οποίων είναι Lourdes, Rocco, David, Mercy, Stella και Estere.

Η διάσημη τραγουδίστρια συνόδευσε την ανάρτησή της με τη φράση: «Inked for The Very First Time», παραποιώντας συνειρμικά στους στίχους της μεγάλης επιτυχίας της «Like a Virgin».

Η νέα ανάρτηση της Madonna έρχεται μια εβδομάδα μετά από ένα σπάνιο οπτικό ντοκουμέντο, στο οποίο εμφανίζεται η ίδια μαζί με όλα τα παιδιά αλλά και τον σύντροφό της, τον ηλικίας 26 ετών χορογράφο Ahlamalik Williams, σε μια οικογενειακή συνάντηση με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η Madonna απέκτησε την πρώτη της κόρη Lourdes, με τον ηθοποιό και γυμναστή Carlos Leon το 1996. Τέσσερα χρόνια αργότερα έφερε στον κόσμο το γιο της Rocco με τον τότε σύζυγό της Guy Ritchie. Το 2006 υιοθέτησε τον άλλο γιο της David Banda και τρία χρόνια αργότερα την κόρη της Mercy, και τα δυο παιδιά από το Malawi. Το 2017 υιοθέτησε επίσης τις δυο κόρες της Stella και Estere από ορφανοτροφείο του Μalawi.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker