kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Με τον Justin Bieber συνεργάζεται ο Shawn Mendes

O Shawn Mendes συνεργάζεται με τον Justin Bieber για την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δυο από τους δημοφιλέστερους εκπρόσωπους της σύγχρονης ποπ σκηνής επιστρέφουν από κοινού στη δισκογραφία, στις προσεχείς μέρες.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, ο Shawn Mendes συνεργάζεται με τον Justin Bieber για την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ, που εντάσσεται στο επερχόμενο άλμπουμ του νεαρού καλλιτέχνη.

Ο Shawn Mendes μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media. Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Monster» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου ως το δεύτερο σινγκλ από το επερχόμενο, τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Mendes, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου με τίτλο «Wonder» από την Island Records.

Την ανάρτηση συνόδευσε ο Καναδός τραγουδοποιός με ένα σύντομο βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από εξωτερικές σκηνές με χαμηλό φωτισμό και τον ήχο ενός synthesizer στο background.

Η συνεργασία δεν αποτελεί έκπληξη για τους οπαδούς, οι οποίοι είχαν παρατηρήσει ότι οι δυο τραγουδοποιοί συνηθίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Tον περασμένο Οκτώβριο ο Shawn Mendes είχε δηλώσει εξαιρετικά ενθουσιασμένος στην προοπτική της συνεργασίας, δηλώνοντας: «Θα ήταν τρελό να αρνηθώ μια συνεργασία με τον Justin Bieber, αφού είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες από όταν ήμουν εννέα ετών».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker