kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

To Rock & Roll Hall Of Fame αλλάζει οριστικά

H επιτροπή ανακοίνωσε ότι αναπροσαρμόζεται σε μόνιμη βάση ο προγραμματισμός λόγω του Covid-19...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σε νέες επίσημες δηλώσεις προέβησαν οι διοργανωτές της τελετής ένταξης στο φετινό Rock & Roll Hall Of Fame, λόγω της αναστάτωσης που έχει φέρει σε όλα τα επίπεδα η επέλαση του κορονοϊού Covid-19.

H επιτροπή ανακοίνωσε ότι αναπροσαρμόζεται σε μόνιμη βάση ο προγραμματισμός, εφαρμόζοντας νέα τακτική. Για πολλά χρόνια η επιτροπή ανακοίνωνε κάθε φθινόπωρο τα ονόματα των υποψήφιων προς ένταξη καλλιτεχνών του επόμενου έτους, ενώ στην αρχή κάθε έτους η επιτροπή συνήθιζε να ανακοινώνει την τελική λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών που επιλέχθηκαν για ένταξη.

Σύμφωνα με τις αρχικές ανακοινώσεις η τελετή ένταξης για το 2020 θα λάμβανε χώρα το Μάιο, οι διοργανωτές όμως αναγκάστηκαν να μεταθέσουν την ημερομηνία διεξαγωγής για το Νοέμβριο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές άλλωστε, η τελετή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας για προφανείς υγειονομικούς λόγους.

Ο Joel Peresman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Rock & Roll Hall Of Fame, ανακοίνωσε τις οριστικές αλλαγές στη διαδικασία της ένταξης. «Μεταθέσαμε το χρονοδιάγραμμα για την τελετή. Μεταθέτουμε την πραγματοποίησή της μόνιμα, ώστε να διεξάγεται στο εξής το φθινόπωρο κάθε έτους, λόγω του Covid-19».

«Μεταθέτουμε την όλη διαδικασία με τις υποψηφιότητες. Κανονικά, η διαδικασία ξεκινά στις αρχές Σεπτεμβρίου, ανακοινώνουμε τους υποψήφιους τον Οκτώβριο και στη συνέχεια ανακοινώνουμε την τελική κατάταξη τον Ιανουάριο. Αυτή τη φορά, τα meeting για την επιλογή των υποψήφιων θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, οπότε θα ανακοινώσουμε τους υποψηφίους στις αρχές του Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσουμε τότε την όλη διαδικασία ψηφοφορίας».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker