kiss-logo
Now playingHOW TO SAVE A LIFE FRAY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ένα ακόμα ρεκόρ κατακτά η Miley Cyrus

Η Miley Cyrus ευχαρίστησε τους οπαδούς της για τη νέα μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στη Μεγάλη Βρετανία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Miley Cyrus ευχαρίστησε τους οπαδούς της για τη νέα μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Cyrus ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ότι το τελευταίο σινγκλ που κυκλοφόρησε με τίτλο «Midnight Sky» έχει ξεπεράσει το ρεκόρ παραμονής στο Νο.1 του UK Radio Chart για το 2020 μέχρι σήμερα.

«Το Midnight Sky διανύει την έκτη εβδομάδα παραμονής στην κορυφή του UK radio! Έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή του chart για το 2020. Ευχαριστώ ΕΣΑΣ τόσο πολύ για όλη την αγάπη που έχετε δείξει στο πρόσωπο και στην τέχνη μου. Είναι τιμή μου να γράφω μουσική για εσάς» έγραψε η 27χρονη ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός.

«Midnight Sky» είναι ο τίτλος του πρώτου σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ της Miley. Κυκλοφόρησε στις 14 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το έβδομο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Miley θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει ήδη, ωστόσο το διαζύγιό της με τον Liam Hemsworth, η ασθένεια στις φωνητικές της χορδές που οδήγησε σε εγχείρηση και η γενική αναστάτωση που προκλήθηκε από την εμφάνιση του COVID-19, οδήγησαν στην προσωρινή αναβολή της κυκλοφορίας.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, παρουσιάζει τον πραγματικό εαυτό της τραγουδίστριας, που εμφανίζεται στην οθόνη εκρηκτική, sexy, σίγουρη και δυνατή. Υπεύθυνη για τη σκηνοθεσία του βίντεο είναι η ίδια η Miley Cyrus.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker