kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Miley Cyrus και ο Bruce Springsteen στη σκηνή του Rock and Roll Hall of Fame

Επίσης στη σκηνή για το σπουδαιότερο μουσικό event της χρονιάς θα βρεθεί ο Ringo Starr των Beatles...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η φετινή τελετή ένταξης στον πολύ σπουδαίο θεσμό του Rock and Roll Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO και το HBO Max.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές θα αποτιθεί φόρος τιμής στην Αμερικανή τραγουδίστρια και ηθοποιό Whitney Houston που έφυγε από τη ζωή το 2012, καθώς και στον επίσης Αμερικανό ράπερ και συνθέτη Notorious B.I.G., ο οποίος απεβίωσε το 1997 στην ηλικία των 24 ετών.

Μάλιστα, η ηθοποιός Jennifer Hudson θα αναφερθεί στη ζωή και το έργο της Houston, όπως είχε συμβεί και στη βραδιά απονομής των Grammy Awards που πραγματοποιήθηκε το 2012, την επομένη του ξαφνικού θανάτου της διάσημης ερμηνεύτριας.

Ο Don Henley, ο οποίος εντάχθηκε το 1998 στο συγκρότημα των Eagles θα προτείνει προς ένταξη τον επί πολλά έτη manager της μπάντας Irving Azoff, ενώ ο Bruce Springsteen, ο οποίος εντάχθηκε στο Hall of Fame το 1999, θα προτείνει προς ένταξη τον προσωπικό του manager, Jon Landau. Και οι δύο διαχειριστές της καριέρας των μουσικών τους, θα παραλάβουν το βραβείο Ahmet Ertegun, που προβλέπεται για τις περιπτώσεις όσων δεν είναι μουσικοί.

Την εκδήλωση θα ξεκινήσει ο David Grohl, ντράμερ των περίφημων Nirvana και ιδρυτής των Foo Fighters, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες «μουσικό παρών» στη σκηνή θα δώσει ο Bruce Springsteen, η Miley Cyrus, η Alicia Keys, η Gwen Stefani, ο Adam Levine, ο Chris Martin, ο Billy Idol, ο Iggy Pop και η Nancy Wilson των Heart μεταξύ άλλων.

Επίσης στη σκηνή για το σπουδαιότερο μουσικό event της χρονιάς θα βρεθεί ο Ringo Starr των Beatles, οι αστέρες της country, Luke Bryan και Brad Paisley και οι βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Charlize Theron.

Η διοργάνωση των φετινών Rock and Roll Hall of Fame είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 2 Μαΐου, ωστόσο η αναβολή της απονομής κρίθηκε αναγκαία λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού Covid-19.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker