kiss-logo
Now playingBAILAMOS ENRIQUE IGLESIAS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

«Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είμαι εγώ» δηλώνει η Lady Gaga

Η Gaga μοιράστηκε τις σκέψεις της για το νέο μουσικό βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Lady Gaga κυκλοφόρησε μόλις το νέο της βίντεο για το τρίτο κατά σειρά σινγκλ που ξεχώρισε από το τελευταίο της άλμπουμ, και όλα δείχνουν ότι θα γίνει πολύ σύντομα viral.

Το νέο σινγκλ κυκλοφόρησε στις 18 Σεπτεμβρίου με τίτλο «911» και έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 40 εκατομμύρια ψηφιακές ακροάσεις.

Το «911» θυμίζει το έργο του Jodorowsky, του σκηνοθέτη και σεναριογράφου που διακρίθηκε για την avant-garde αισθητική του και τις βίαιες αλλά παράλληλα σουρεαλιστικές εικόνες.

Το blockbuster βίντεο, όπως και η νέα επιτυχία της Lady Gaga αποτυπώνουν τον αγώνα της για τα θέματα της ψυχικής υγείας. «Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είμαι εγώ» επαναλαμβάνει η 34χρονη superstar στο τραγούδι που όπως όλα δείχνουν θα γίνει το τρίτο Top 10 hit από το άλμπουμ «Chromatica».

Η Gaga μοιράστηκε τις σκέψεις της για το νέο μουσικό βίντεο: «Αυτή η ταινία μικρού μήκους είναι πολύ προσωπική για μένα. Αποτυπώνει την εμπειρία μου με την ψυχική υγεία και τον τρόπο με τον οποίο η πραγματικότητα και τα όνειρα μπορούν να διασυνδεθούν για να σχηματίσουν ήρωες μέσα μας και γύρω μας».

Η Lady δεν παραλείπει επίσης να ευχαριστήσει τους συντελεστές της νέας παραγωγής, αναφέροντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη Tarsem Singh, που μοιράστηκε μαζί μου μια ιδέα που είχε εδώ και 25 χρόνια, καθώς η ιστορία της ζωής μου τον άγγιξε τόσο πολύ. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στα γυρίσματα αυτής της μικρού μήκους ταινίας, που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας χωρίς να κινδυνεύσει κανένας».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker