kiss-logo
Now playingLOSING MY RELIGION R.E.M.
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Ava Max αποκαλύπτει τα πάντα για το νέο της άλμπουμ

«Σίγουρα μου έχουν πει όχι πολλές φορές. Αλλά τώρα κοιτάζω πίσω και είμαι τόσο χαρούμενη που συνέχισα...»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Ava Max δεν περίμενε ποτέ ότι θα κατάφερνε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει μια καριέρα στη βιομηχανία της μουσικής.

Η 26χρονη Ava μοιράστηκε τις σκέψεις της με απόλυτη ειλικρίνεια, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε για το Podcast του περιοδικού Billboard, με αφορμή την κυκλοφορία του ντεμπούτο της στούντιο άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Heaven & Hell».

«Νιώθω τόσο ευγνώμων που έχω καταφέρει να κυκλοφορήσω τη μουσική μου και πολύ περισσότερο για όσους την ακούν. Ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Η νεαρή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι τους τελευταίους μήνες.

«Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται αυτή την περίοδο. Η μουσική είναι ένα φάρμακο, δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ανάγκη μου να εκφραστώ. Είμαι αληθινά ευγνώμων σε όσους ταυτίζονται με τα τραγούδια μου».

Όπως αποκαλύπτει η Ava Max, η πορεία της στη μουσική βιομηχανία έχει στεφθεί με επιτυχία χάρη στον εκρηκτικό χαρακτήρα και την επιμονή της, παρόλο που έχει ακούσει πολλά «όχι» στη ζωή της.

«Σίγουρα μου έχουν πει όχι πολλές φορές. Αλλά έχω φτάσει στο σημείο να κοιτάζω πίσω τώρα και να αναρωτιέμαι, ποιος γελάει τώρα; Όπως, είναι ο τίτλος του νέου μου σινγκλ (Who's Laughing Now). Είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι μπορεί να χρειαστούν περισσότερα από 15 χρόνια για να καταφέρει κάποιος να ξεχωρίσει στον τομέα του, στην περίπτωσή μου φυσικά στη μουσική βιομηχανία. Όμως μπορείτε να τα καταφέρετε στο τέλος. Και υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ξέρετε, υπήρξαν στιγμές στο παρελθόν που ήταν σκοτεινές και δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Τώρα κοιτάζω πίσω και είμαι τόσο χαρούμενη που συνέχισα και δεν επέλεξα διαφορετική καριέρα».

Το νέο άλμπουμ άργησε αρκετά να ολοκληρωθεί, ενώ είναι επίσης γεγονός ότι δεν περιλαμβάνει μπαλάντες. Η όλη διαδικασία της παραγωγής, σύμφωνα με την Ava Max ήταν σουρεαλιστική. «Έμοιαζε σουρεαλιστικό. Αλλά τώρα είναι αληθινό. Ο κόσμος θα το κρίνει. Κάποιοι θα το λατρέψουν, ενώ άλλοι θα το μισήσουν. Ξέρετε, τείνω να είμαι των άκρων και το γνωρίζω. Και είμαι εντάξει με αυτό. Είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω τώρα ποια τραγούδια είναι τα πιο αγαπημένα των ακροατών».

Όπως αναφέρει πάντως η Ava Max: «Το Heaven & Hell περιλαμβάνει μερικά τραγούδια που ο κόσμος δεν περιμένει να ακούσει. Είναι σαν εμένα, είναι όλα ή τίποτα. Η επόμενη περιοδεία μου θα είναι απόλυτα θεατρική. Γνωρίζω ακριβώς τι είναι αυτό που θέλω. Είχαμε προγραμματίσει μια περιοδεία για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Αναγκαστήκαμε να την ακυρώσουμε όμως πριν να ανακοινωθεί. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την πρώτη μου επίσημη παγκόσμια περιοδεία».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker