kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Με επιρροές από Britney Spears και Metallica το νέο άλμπουμ της Miley Cyrus

«Ο νέος μου δίσκος θα αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι, δηλαδή ένα σύνολο από ερεθίσματα και επιρροές»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Miley Cyrus μίλησε για όλα σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για τους ακροατές του γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού NRJ.

Η βραβευμένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επερχόμενο άλμπουμ της, με αφορμή το νέο της σινγκλ «Midnight Sky». Το σινγκλ περιλαμβάνεται στο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει με τίτλο «She Is Miley Cyrus ».

Αναφερόμενη στη νέα επιτυχία της, η Miley δήλωσε: «Πιστεύω ότι το πρώτο σινγκλ μεταφέρει όλη την πίεση που αισθανόμαστε όλοι για το μέλλον μας».

Η νεαρή ερμηνεύτρια θέλει, σύμφωνα με τη συνέντευξή της, το νέο άλμπουμ πραγματικά να αντανακλά όλο το φάσμα της μουσικής που λατρεύει, που κυμαίνεται από την Britney Spears μέχρι τους Metallica.

Ο συνδυασμός pop και metal κυριάρχησε στα μουσικά ραδιόφωνα στην ακμή της δεκαετίας του '80, και το glam rock είναι σίγουρα ένα από τα σημεία αναφοράς στο «Midnight Sky». Όμως δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν κάποια από τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ έχουν διαφορετικό ύφος. Όπως τόνισε με έμφαση η Cyrus: «Είναι γεγονός ότι στις ζωντανές εμφανίσεις μου διασκευάζω τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, από Britney Spears μέχρι Metallica. Οπότε ο νέος μου δίσκος θα αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι, δηλαδή ένα σύνολο από ερεθίσματα και επιρροές».

Η Miley Cyrus, εμφανίστηκε πάντως στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon, για να ερμηνεύσει ζωντανά στο στούντιο το νέο της τραγούδι, καθώς και το αγαπημένο hit των Daryl Hall και John Oates «Maneater», που ηχογραφήθηκε το 1982.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker