kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Η Madonna αποκαλύπτει το παρασκήνιο της βιογραφίας της

H Madonna μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μια συζήτηση αναφορικά με την επερχόμενη βιογραφία της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Madonna αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια αποκαλυπτική συζήτηση αναφορικά με την επερχόμενη βιογραφία της.

Η συνέντευξη της Madonna παραχωρήθηκε σε φιλικό κλίμα, στην έμπειρη σεναριογράφο Diablo Cody.

Πρόκειται για την Αμερικανίδα συγγραφέα και παραγωγό που έχει αναλάβει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της αγαπημένης «βασίλισσας της ποπ».

Η Cody, το αληθινό όνομα της οποίας είναι Brook Maurio, είναι μια καταξιωμένη σεναριογράφος και παραγωγός στη βιομηχανία της έβδομης τέχνης, σενάρια της οποίας έχουν αποσπάσει μια σειρά από σπουδαία βραβεία μεταξύ των οποίων ένα βραβείο Όσκαρ, ένα BAFTA, ένα Independent Spirit και ένα Writers Guild of America Award.

Η Madonna συνεργάζεται με την Diablo Cody για την παραγωγή ενός φιλμ με θέμα τη ζωή και την καριέρα της διασημότερης γυναίκας στη βιομηχανία της ποπ μουσικής, όλων των εποχών.

Η Madonna περιγράφει την εμπειρία της ως «τον αγώνα μιας γυναίκας να επιβιώσει σε έναν ανδρικό κόσμο μουσικής βιομηχανίας», βιώνοντας ένα πολύπλευρο ταξίδι που περιγράφεται ως «χαρούμενο, λυπητερό, τρελό, καλό, κακό και άσχημο».

Μιλώντας για μερικές από τις στιγμές που θα συμπεριληφθούν στην ταινία, η Madonna εστίασε στην προσπάθειά της «να καθιερωθεί ως μια γυναίκα στη μουσική βιομηχανία στο Μανχάταν στις αρχές της δεκαετίας του '80, ανάμεσα σε σπουδαίους άνδρες καλλιτέχνες όπως ο Andy Warhol και ο Jean-Michel Basquiat».

«Ελπίζω να καταφέρω να απεικονίσω ή να εκφράσω πόσο συναρπαστική ήταν η κάθε μεμονωμένη προσπάθειά μου» αναφέρει η Madonna στη συνέντευξή της.

Αποκαλυπτική ήταν η «βασίλισσα» στη συζήτηση με την Cody, σχετικά με την ηχογράφηση του soundtrack για την ταινία «Evita». «Αντιμετώπισα αρκετές φορές νευρικό κλονισμό, σε σημείο που θα μπορούσα να είχα απολυθεί κάθε μέρα».

Κατά τη ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης οι δυο συνεργάτες απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις που τέθηκαν από «θεατές, φίλους και εχθρούς» και υποσχέθηκαν στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι θα «συναντηθούν ξανά» όταν θα έχει προχωρήσει η διαδικασία του σεναρίου.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker