kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

H Sia ενισχύει τις οικογένειες που πλήττονται από την πανδημία

H Sia ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προσφέρει το ποσό των 70.000 δολαρίων στις οικογένειες που έχουν πληγεί...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sia στέκεται εμπράκτως στο πλευρό όσων αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση που είναι επακόλουθο της πανδημίας του Covid-19.

Πριν από ένα μήνα περίπου, στη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στους παρουσιαστές Ryan Fitzgerald και Michael Wipfli για τον ραδιοφωνικό σταθμό Nova FM, η Sia ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προσφέρει το ποσό των 70.000 δολαρίων στις οικογένειες που έχουν πληγεί από τον Covid-19.

«Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον τρόπο και τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη και θα πρέπει να ωφεληθούν από αυτή τη δωρεά. Πιστεύω ότι θα συνεργαστούμε κατάλληλα» είχε δηλώσει στη διάρκεια της συνέντευξης στους δυο ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Η Sia, που έχει γεννηθεί στην Αδελαΐδα αλλά είναι πια μόνιμος κάτοικος του Λος Άντζελες, αποφάσισε να προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τους πολίτες της Αυστραλίας.

Χτες, οι Fitzgerald και Wipfli ανακοίνωσαν μέσω της εκπομπής τους ότι η προσφορά της διάσημης ερμηνεύτριας έχει δρομολογηθεί και οι αρχές στην Αυστραλία μπορούν να υποδείξουν πιθανούς παραλήπτες για την οικονομική βοήθεια, μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας.

«Η Sia είναι πολύ ταπεινή, απόλυτα προσγειωμένη και έχει μεγάλη καρδιά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αντιλαμβάνεται από πού ξεκίνησε και δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν αέρα τα μυαλά της από την επιτυχία».

Οι δυο μουσικοί παραγωγοί δηλώνουν γενικότερα ενθουσιασμένοι από τη γνωριμία τους με την τραγουδίστρια από την Αυστραλία. «Θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Έχει τα πόδια της στη Γη και της αξίζουν πραγματικά όλα όσα έχει καταφέρει».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker