kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Τελικά, τα όνειρα πραγματοποιούνται...

Η Dua Lipa είχε δηλώσει δημόσια την επιθυμία της να συνεργαστεί με τη μια και μοναδική «βασίλισσα της ποπ»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa είχε δηλώσει δημόσια την επιθυμία της να συνεργαστεί με τη μια και μοναδική «βασίλισσα της ποπ».

Τον προηγούμενο μήνα άλλωστε είχε γίνει σαφές από το management της Dua ότι είχε υπάρξει ήδη μια επικοινωνία με τη Madonna, για μια πιθανή συνεργασία μεταξύ των δυο καλλιτεχνών. Όπως φαίνεται η Madonna ανταποκρίθηκε στο αίτημα και σε μερικές μέρες θα έχουμε στη διάθεσή μας το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας.

Όπως ανακοίνωσε η Dua Lipa μέσα από λογαριασμό της στα social media: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το Levitating θα κυκλοφορήσει σε remix έκδοση από την The Blessed Madonna, σε συνεργασία με τα είδωλά μου, Madonna & Missy Elliott».

Το «Levitating» είναι το πέμπτο σινγκλ που ξεχώρισε από το δεύτερο άλμπουμ της Lipa, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020 με τίτλο «Future Nostalgia».

Το remix του τραγουδιού έχει επιμεληθεί η DJ The Blessed Madonna, μέχρι πρόσφατα γνωστή ως The Black Madonna. Στη νέα, χορευτική έκδοση του τραγουδιού συμμετέχει στα φωνητικά η Madonna και η Missy Elliott.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna συνεργάζεται με άλλους καλλιτέχνες. Η «βασίλισσα» πρόσφατα συνεργάστηκε με την Britney Spears και τον Justin Timberlake και είναι γεγονός άλλωστε ότι η Madonna είναι η γυναίκα με τις περισσότερες Νο.1 επιτυχίες σινγκλ και άλμπουμ, από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στη βιομηχανία της μουσικής.

Το «Future Nostalgia» αποτελεί τη δημοφιλέστερη μέχρι σήμερα κυκλοφορία γυναίκας εκπροσώπου της μουσικής βιομηχανίας στη Μεγάλη Βρετανία αναφορικά με τις πωλήσεις άλμπουμ, κασέτας και βινυλίου για το πρώτο εξάμηνο του 2020 μέχρι σήμερα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker