kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

To πρώτο της άλμπουμ με ποιήματα εκδίδει η Lana Del Rey

Η Lana Del Rey ζωντανεύει την ποίησή της μέσα από ένα πρωτοφανές ηχητικό βιβλίο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

 Η Lana Del Rey εκδίδει το πρώτο της βιβλίο με ποιήματα. Τα ποιήματα της πολυπλατινένιας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, θα είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία από όλα τα γνωστά ψηφιακά και τα διεθνή βιβλιοπωλεία, σε μορφή βιβλίου αλλά και e-book.

Παράλληλα, θα ποιήματα θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά σε μορφή audiobook με τη φωνή της διάσημης ερμηνεύτριας, καθώς και σε μορφή ψηφιακού CD, άλμπουμ βινυλίου και κασέτας από τη δισκογραφική Interscope Records.

Ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας της Del Rey είναι «Violet Bent Backwards Over The Grass». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το Audiobook Spoken Word θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου, ενώ το βιβλίο με τα ποιήματα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, το άλμπουμ βινυλίου, το CD και η κασέτα με το ίδιο περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στα δισκοπωλεία από τις 2 Οκτωβρίου 2020.

Η Lana Del Rey ζωντανεύει την ποίησή της μέσα από ένα πρωτοφανές ηχητικό βιβλίο. Η Del Rey διαβάζει δεκατέσσερα επιλεγμένα ποιήματα από το νέο της βιβλίο, συνοδευόμενη από τη μουσική του συνεργάτη της, βραβευμένου με Γκράμι μουσικού, Jack Antonoff.
Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερα από 30 ποιήματα, μερικοί από τους τίτλους των οποίων είναι: «Never to Heaven», «The Land of 1,000 Fires», «Past the Bushes Cypress Thriving», «LA Who Am I to Love You?», «Tessa DiPietro», «Happy», «Paradise is Very Fragile», «Bare Feet on Linoleum» και άλλοι. Η έκδοση του βιβλίου περιλαμβάνει επίσης τα πρωτότυπα αρχεία με το γραφικό χαρακτήρα της ποιήτριας καθώς και αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η Lana Del Rey αναφέρει σχετικά: «Violet Bent Backwards Over The Grass είναι ο τίτλος του πρώτου ποιήματος που έγραψα. Μερικά από τα ποιήματα μού ήρθαν στο μυαλό στο σύνολό τους, οπότε απλά τα υπαγόρευσα και τα πληκτρολόγησα, ενώ μερικά άλλα χρειάστηκε να τα επεξεργαστώ με κόπο διαλέγοντας την κάθε λέξη για να φτιάξω το τέλειο ποίημα. Όλα τα ποιήματα όμως είναι αληθινά και δεν προσπαθούν να είναι οτιδήποτε άλλο από αυτό που είναι. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για όλα αυτά, ειδικά επειδή το πνεύμα στο οποίο γράφτηκαν ήταν πολύ αυθεντικό. Είμαι στην ευχάριστη θέση να δωρίσω ένα σημαντικό μέρος των εσόδων σε κάποιους οργανισμούς ιθαγενών της Αμερικής που πάντα ήθελα να δωρίσω, λόγω των εμπειριών που είχα και που έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό τη δική μου πορεία ζωής». 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker