kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Όλη η ιστορία των Spice Girls σε ένα επετειακό ντοκιμαντέρ

Η 25η επέτειος των Spice Girls θα γιορταστεί με την κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

25 χρόνια συμπληρώνονται από την κυκλοφορία του «Wannabe» των Spice Girls, και το συγκρότημα αποφάσισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο. To σινγκλ, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1996 καθιερώθηκε στο πέρασμα του χρόνου ως ένα από τα καλλιτεχνικά σύμβολα της γυναικείας ενδυνάμωσης και σίγουρα ήταν το πιο εμβληματικό τραγούδι της φιλοσοφίας Girl Power των πέντε κοριτσιών.

Το τραγούδι των Spice έγινε παγκόσμια επιτυχία, αφού έφτασε ως το Νο.1 στα chart 37 χωρών, ενώ το συγκρότημα έχει πουλήσει περισσότερα από 85 εκατομμύρια άλμπουμ και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή όλων των εποχών και το δεύτερο πιο επιτυχημένο στη Μεγάλη Βρετανία μετά τους Beatles.

Η 25η επέτειος του ντεμπούτο αλλά και δημοφιλέστερου σινγκλ των Spice Girls θα γιορταστεί με την κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο στο Channel 4, με τίτλο «Girl Powered: The Spice Girls».

Το project θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ακυκλοφόρητο αρχειακό υλικό και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του βρετανικού καναλιού.

«Spice Up Your Life με το νέο ντοκιμαντέρ των Spice Girls» είναι ο τίτλος της ανάρτησης στα social media για την προαναγγελία μιας σειράς που φιλοδοξεί να αφηγηθεί όλη την ιστορία του πιο εμπορικού girl band όλων των εποχών.

Παράλληλα, τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αναφορές στον μουσικό τύπο που υποδηλώνουν ότι τα μέλη του συγκροτήματος είναι πολύ πιθανό να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για μια παγκόσμια περιοδεία το 2021, με αφορμή την επέτειο, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρη η συμμετοχή της Victoria στο συγκρότημα που απαρτίζεται επίσης από τις Emma, Geri, Mel B και Mel C.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker