kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

H LP ανακοινώνει την πρώτη της διαδικτυακή συναυλία

Οπαδοί της LP από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν μαζί για ένα μοναδικό livestream concert...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οπαδοί της LP από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν μαζί για ένα μοναδικό livestream concert event, το πρώτο στην ιστορία της μοναδικής ερμηνεύτριας, που κατάφερε να καθιερωθεί παγκοσμίως το 2016 με την κυκλοφορία του τέταρτου στούντιο άλμπουμ της «Lost On You».

Η φετινή παγκόσμια περιοδεία της LP αναβλήθηκε αναγκαστικά λόγω της πανδημίας, ωστόσο η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανακοίνωσε την «2020 Virtual World Tour», που θα μεταδοθεί ζωντανά από το στούντιο The Beehive του Λος Άντζελες, το Σάββατο 1η Αυγούστου στις 23.00 ώρα Ελλάδας.

Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη live παραγωγή της LP για το 2020, η οποία θα ερμηνεύσει μαζί με την μπάντα της μια σειρά από αγαπημένα τραγούδια, διασκευές, ακυκλοφόρητες συνθέσεις και πολλά άλλα. 

Το live stream θα ενώσει την LP με το διεθνές fanbase της καθώς θα δώσει τη δυνατότητα στους οπαδούς να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν διαδραστικά στη διάρκεια την συναυλίας. Με την αγορά κάθε εισιτηρίου, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ηχητικό απόσπασμα όπου θα ζητωκραυγάζουν όπως θα έκαναν σε μια κανονική συναυλία. Τα ηχητικά αποσπάσματα όλων των θεατών θα συγκεντρωθούν και θα ενσωματωθούν στο διαδικτυακό show, κάνοντας την εμπειρία για τους ακροατές ακόμα πιο ιδιαίτερη και μοναδική.

Επιπλέον, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να προμηθευτεί εισιτήρια γενικής εισόδου, αλλά και VIP All Access πακέτα στον ιστότοπο Veeps.com. To General Admission εισιτήριο, που κοστίζει 20 δολάρια εγγυάται την είσοδο στο livestream αλλά και την παρακολούθηση της συναυλίας μετά το live ή σε επανάληψη. Από την παραγωγή ανακοινώθηκε επίσης ότι θα διατίθεται και ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει ένα εισιτήριο γενικής εισόδου μαζί με ένα limited-edition Virtual World Your T-shirt. 

Τα πακέτα VIP, περιλαμβάνουν επίσης πρόσβαση στο soundcheck του event την προηγούμενη μέρα, μαζί με αποκλειστικό backstage υλικό, φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες και άλλα.

H LP δήλωσε χαρακτηριστικά: «Περίμενα να βρίσκομαι σε περιοδεία το 2020 σε όλο τον κόσμο, αλλά δυστυχώς χρειάστηκε να την αναβάλουμε για το 2021. Για να αναπτερώσω το ηθικό μου λοιπόν και ελπίζω και άλλων ανθρώπων, αποφάσισα να οργανώσω μία κανονική συναυλία εδώ στο LA, που θα μεταδοθεί ζωντανά παντού έτσι ώστε όλοι να μπορούν να πάρουν μέρος. Προς υποστήριξη όλων των κοινωνικών προβλημάτων που επικρατούν αυτή την στιγμή, θα δωρίσω ένα μέρος των εσόδων στον οργανισμό National Black Justice Coalition, για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ομοφοβίας».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker