kiss-logo
Now playingKERNKRAFT 400 (A BETTER DAY) TOPIC FEAT. A7S
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Lewis Capaldi είχε μια πραγματικά γόνιμη περίοδο εγκλεισμού

«Έχω γράψει περίπου 30 τραγούδια μέχρι στιγμής, στη διάρκεια των περιορισμών κυκλοφορίας»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Lewis Capaldi δηλώνει πως έχει έτοιμα 30 νέα τραγούδια, και είναι σε θέση να επιλέξει ποια από αυτά θα συμπεριληφθούν στο δεύτερο στούντιο άλμπουμ του, το 2021.

«Όλα τα τραγούδια έχουν παρόμοιο ύφος με αυτά του προηγούμενου άλμπουμ, αφού κινείται θεματικά στον ίδιο χώρο».

Ο Capaldi αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες αναφορικά με το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του, σε μια σειρά από συνεντεύξεις που παραχώρησε όντας καλεσμένος σε ραδιοφωνικά στούντιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κάνοντας χιούμορ ο Lewis δήλωσε μεταξύ άλλων ότι αντιλήφθηκε πως έπρεπε να γίνει περισσότερο παραγωγικός στη διάρκεια της περιόδου του lockdown, όταν κοίταξε το στήθος του πάνω από τα ρούχα και είδε μόνο ψίχουλα από σνακ που κατανάλωσε καθισμένος μπροστά στην τηλεόραση.

«Σκέφτηκα πως πρέπει να πάω και να ξεκινήσω να γράφω ένα νέο άλμπουμ. Και αυτό έκανα. Στη διάρκεια των τριών πρώτων εβδομάδων του lockdown δεν έκανα απολύτως τίποτα. Ύστερα όμως άρχισα να κάνω κάποιες τηλεδιασκέψεις μέσω του Zoom και τώρα πια έχω 20 με 30 έτοιμα τραγούδια για ένα νέο άλμπουμ, οπότε χαίρομαι διότι υπήρξα πραγματικά παραγωγικός» δηλώνει ο Lewis στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Y100 του Μαϊάμι.

«Μοιάζουν πολύ με τα τραγούδια του προηγούμενου άλμπουμ και μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι οι νέες συνθέσεις θα έχουν το ίδιο λυπητερό ύφος, το οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε και για το 2021, όταν πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ».

Όντας καλεσμένος στο στούντιο του Hits 96,1 στη Βόρεια Καρολίνα, ο Lewis δήλωσε επίσης αστειευόμενος ότι «το νέο άλμπουμ θα είναι σαν το πρώτο άλμπουμ που πήρε στεροειδή» αφού όπως είπε η δισκογραφική εταιρία θα τον αποζημιώσει με περισσότερα χρήματα σε σχέση με το πρώτο.

«Εκτιμώ και σέβομαι τους καλλιτέχνες που μπορούν να αποστασιοποιηθούν και να ανακαλύψουν εκ νέου τον εαυτό τους. Είμαι ένα παχουλό νεαρό αγόρι από τη Σκωτία και αυτό είναι όλο. Αλλά είμαι ικανοποιημένος με αυτό. Δεν έχω δει πολλά άλλα παχουλά αγόρια στη Σκωτία να τραγουδούν στα βραβεία Γκράμι».

Σε επόμενη συνέντευξή του, όντας καλεσμένος στο iHeart Radio, ο Lewis ομολόγησε ότι ελπίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ώστε να δουλέψει περισσότερο πάνω στο δεύτερο άλμπουμ του.

«Οι περιορισμοί του lockdown καταργούνται σταδιακά, οπότε νομίζω ότι θα μπορέσω να πάω στο Λονδίνο τις επόμενες εβδομάδες για να ξεκινήσω να ηχογραφώ με κανονικές συνθήκες. Έχω γράψει περίπου 30 τραγούδια μέχρι στιγμής, στη διάρκεια των περιορισμών κυκλοφορίας. Άρα ήταν μια γόνιμη πανδημία για μένα» εξήγησε ο Σκωτσέζος τραγουδιστής.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker