kiss-logo
Now playingENJOY THE SILENCE DEPECHE MODE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Χωρίς κοινό μπορεί να διεξαχθούν τα φετινά MTV Video Music Awards

«Η υγεία και η ασφάλεια των καλλιτεχνών είναι προτεραιότητά μας»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αβέβαιο ήταν μέχρι πρόσφατα το μέλλον της διεξαγωγής των φετινών MTV Video Μusic Awards, καθώς όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν άμεσα επηρεαστεί από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19.

Είναι γεγονός άλλωστε ότι πολλές μουσικές εκδηλώσεις κάθε είδους έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί φέτος ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo, η πολιτεία δεν έχει πρόθεση να απαγορεύσει τη διεξαγωγή της περίφημης βραδιάς απονομής, για την οποία οι διοργανωτές προετοιμάζονται εδώ και αρκετούς μήνες.

Όπως ανακοίνωσε ο Cuomo, τα MTV Video Music Awards θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 30 Αυγούστου, αλλά με ελάχιστο αριθμό ή και καθόλου θεατές, όπως επιβάλουν τα πρωτόκολλα κοινωνικής ασφάλειας. Η βραδιά θα διεξαχθεί στο μέγαρο Barclays Center στο Μπρούκλιν.

Εκπρόσωποι του MTV επιβεβαίωσαν την είδηση και γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να τηρηθεί κάθε μέτρο κοινωνικής αποστασιοποίησης, σε συνεργασία με τους κρατικούς υπεύθυνους.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η υγεία και η ασφάλεια των καλλιτεχνών, των οπαδών, των εργαζόμενων και όλων των εμπλεκόμενων στη μουσική βιομηχανία είναι προτεραιότητά μας».

Ο Bruce Gillmer, πρόεδρος του CBS Media Networks δήλωσε επίσης: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επιστροφή των VMAs 2020 στην παγκόσμια Μέκκα του πολιτισμού, όπου η μουσική είναι στο DNA των ανθρώπων», ενώ o CEO του Barclays Center, Oliver Weisberg δήλωσε εξίσου ενθουσιασμένος αφού: «Η διεξαγωγή των MTV VMAs 2020 στο Barclays Center θα είναι το πρώτο event από την έλευση της πανδημίας στην πόλη της Νέας Υόρκης».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker