kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Συνεργασία στο στούντιο με τη Madonna επιδιώκει η Dua Lipa

«Προσπαθούμε να πείσουμε τη Madonna για μια κοινή ηχογράφηση»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Ben Mawson, συνιδρυτής της Tap Μanagement, είναι επίσης γνωστός ως μάνατζερ καλλιτεχνών όπως η Lana Del Rey και η Dua Lipa.

Σχολιάζοντας το τελευταίο άλμπουμ της Dua Lipa «Future Nostalgia», ο Ben Mawson αποκάλυψε τα επόμενα σχέδια της νεαρής ερμηνεύτριας που εκπροσωπεί.

Σύμφωνα με την πρόσφατη συνέντευξη του Mawson, η Lipa προσδοκά σε μια μελλοντική συνεργασία με τη «βασίλισσα της ποπ». Η Madonna, είναι το πρότυπο του καλλιτέχνη που συγκινεί τη νεαρή Dua και δεν είναι τυχαία άλλωστε η παλαιότερη δήλωσή της, ότι επιθυμεί να έχει μια καριέρα σαν τη δική της.

«Προσπαθούμε να πείσουμε τη Madonna ώστε να συνεργαστούμε για ένα τραγούδι. Και μάλιστα θα της στείλω ένα email αμέσως ώστε να τη ρωτήσω αν ενδιαφέρεται για ένα τραγούδι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ben Mawson. Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η Dua Lipa θα μπορούσε να είναι η επόμενη Madonna, o Mawson απαντά: «Εξαρτάται τι εννοείτε. Είναι σίγουρο ότι θα έχει μια μεγάλη καριέρα σε διάρκεια. Συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία μιας αυθεντικής pop star».

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ της Lipa εξηγεί: «Η Dua μου είπε ότι φιλοδοξούσε να γίνει Madonna όταν τη συνάντησα, όταν ήταν 17 ετών. Υπήρχε κάτι με τον τρόπο που το είπε, που με έκανε να την πιστέψω! Ήταν κάτι που είχε σχέση με την προσωπικότητά της, το ταλέντο, την ανταγωνιστικότητά της και τον τρόπο που σκέφτεται. Η Dua έχει τα πάντα, οπότε έχει απεριόριστες δυνατότητες».

Το πρόσφατο άλμπουμ της Dua Lipa, έχει σαφείς επιρροές από το «Confessions on a Dancefloor» της Madonna, και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού και στα δυο άλμπουμ παραγωγός σε κάποια τραγούδια είναι ο Stuart Price.

Ο βραβευμένος με τρία Γκράμι Βρετανός μουσικός και παραγωγός, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες της σύγχρονης ποπ, μεταξύ των οποίων φυσικά η Madonna, η Kylie Minogue, οι Take That, οι Pet Shop Boys, οι New Order και αρκετοί άλλοι.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker