kiss-logo
Now playingLOVE DON'T COST A THING (sw KISS FM) JENNIFER LOPEZ
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά για το νέο άλμπουμ της Adele

Το νέο άλμπουμ της Adele δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, όπως είχε ανακοινωθεί...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το νέο άλμπουμ της Adele δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά τον Σεπτέμβριο, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Είναι γεγονός ότι με το «25», η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει μια σημαντική θέση στα chart επιτυχιών, αλλά επίσης να διατηρήσει το όνομά της στην επικαιρότητα από το 2015 που κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ μέχρι και σήμερα.

Όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Ιανουάριο ο Jonathan Dickins του πρακτορείου WME που εκπροσωπεί την Adele, το follow up άλμπουμ του «25» ήταν ήδη έτοιμο και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα κυκλοφορούσε «το συντομότερο δυνατόν».

Η Adele είχε αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές στη διάρκεια του προηγούμενου έτους, κυρίως λόγω του διαζυγίου με το σύζυγό της Simon Konecki. Την ίδια περίοδο όμως, η διάσημη ερμηνεύτρια είχε δηλώσει: «Για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια νιώθω ότι μπορώ να κοιτάξω ψηλά. Ένα νέο άλμπουμ ίσως είναι στο δρόμο και έρχεται σύντομα».

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Jonathan Dickins, η πανδημία του Covid-19 ανάγκασε την Adele να παγώσει προσωρινά τη διαδικασία της ηχογράφησης του νέου άλμπουμ, μειώνοντας στο ελάχιστο τις πιθανότητες για μια νέα κυκλοφορία μέσα στο 2020.

«Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Το άλμπουμ θα είναι έτοιμο όταν θα είναι έτοιμο. Είμαστε όλοι στο ίδιο πλοίο. Είχαμε κάποια σχέδια, αλλά ξαφνικά σταμάτησε όλος ο κόσμος. Οπότε, θα κυκλοφορήσει όταν είναι έτοιμο. Δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω την ημερομηνία τώρα. Η μουσική είναι έτοιμη, αλλά προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τον τρόπο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Adele είχε απευθύνει μήνυμα στους οπαδούς της, μέσω ενός προσωπικού βίντεο στα social media τον περασμένο Μάρτιο, λέγοντας συγκεκριμένα: «Να περιμένετε το νέο μου άλμπουμ τον Σεπτέμβριο».

Στο προηγούμενο διάστημα ωστόσο, η τραγουδίστρια από το Tottenham δημιούργησε και πάλι μεγάλη αίσθηση, λόγω της μεγάλης αλλαγής στην εμφάνισή της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker