kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ξανά στο στούντιο για τα γυρίσματα των «Friends»

Αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο reunion μιας από τις δημοφιλέστερες σειρές...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο reunion μιας από τις δημοφιλέστερες σειρές όλων των εποχών.

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matthew Perry, ο David Schwimmer και ο Matt LeBlanc είχαν επιβεβαιώσει την είδηση της επανασύνδεσης και η παραγωγή είχε δρομολογήσει τα γυρίσματα στο στούντιο της Warner Bros στο Λος Άντζελες. Οι έξι πρωταγωνιστές είχαν αποδεχτεί την πρόκληση να βρεθούν ξανά όλοι μαζί στο στούντιο, ύστερα από 15 χρόνια περίπου.

Την παραγωγή του εγχειρήματος έχουν αναλάβει όπως και στους προηγούμενους κύκλους οι David Crane και Martha Kauffman, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ben Winston.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η πρεμιέρα θα είχε ήδη πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάιο, ώστε να συμπέσει με την έναρξη της ψηφιακής πλατφόρμας HBO Max.

Η συναρπαστική επανένωση είχε ανασταλεί αναγκαστικά λόγω της πανδημίας και των μέτρων αποστασιοποίησης.

Η Marta Kauffman δήλωσε σχετικά, σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, αν όλα πάνε καλά, αν δεν έχουμε δεύτερο κύμα στην πανδημία και αν είναι ανοικτό το στούντιο. Αν τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα θα τα καταφέρουμε σίγουρα, θα ξεκινήσουμε κάποια στιγμή στα μέσα ή προς το τέλος του Αυγούστου».

Το HBO έδωσε επίσης νέα στοιχεία, σχετικά με το περιεχόμενο του έκτακτου επεισοδίου, αποκαλύπτοντας ότι οι διάσημοι ηθοποιοί θα υποδυθούν τον εαυτό τους και όχι τους γνωστούς χαρακτήρες της σειράς. «Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση σχετικά με την επανασύνδεση, θέλουμε να καταστήσουμε πολύ σαφές ότι δεν πρόκειται για ένα νέο επεισόδιο της σειράς. Οι ηθοποιοί θα εμφανιστούν ως ο εαυτός τους, αυτό δεν έχει σχέση με τον χαρακτήρα που ερμηνεύουν».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker