kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Rihanna δώρισε 15 εκατομμύρια σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας

Η οικονομική ενίσχυση της Rihanna και του Jack Dorsey θα διανεμηθεί σε μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανώσεις...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Rihanna συνεργάστηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter Jack Dorsey, για να δωρίσει 15 εκατομμύρια δολάρια για υπηρεσίες ψυχικής υγείας στις ΗΠΑ.

Η οικονομική ενίσχυση είναι αποτέλεσμα μιας κοινής επιχείρησης μεταξύ του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Clara Lionel και της πρωτοβουλίας #StartSmall των κοινωνικών μέσων, ώστε να μεσολαβήσουν για τη χρηματοδότηση υπηρεσιών ψυχικής υγείας εν μέσω των κοινωνικών αναταραχών και της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε μια δημόσια τοποθέτησή τους, εκπρόσωποι του Ιδρύματος Clara Lionel ανέφεραν: «Οι φυλετικές αδικίες που διαπράττονται από συστήματα που έχουν δημιουργηθεί για να διατηρούν τους ανθρώπους ασφαλείς, επιδεινώνουν τον αντίκτυπο της ψυχικής υγείας του κορονοϊού σε άτομα και οικογένειες παντού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμα και όταν η πλειονότητα των κρατών άρχισαν να αίρουν τους περιορισμούς τις τελευταίες ημέρες, εκατομμύρια Αμερικανοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τρομακτικές προκλήσεις όσον αφορά την υγεία, την ψυχική και οικονομική τους ευημερία».

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της Rihanna σημείωσαν τη «δραματική αύξηση της ζήτησης» για παρόχους ψυχικής υγείας και υποστήριξης πρόληψης αυτοκτονιών, «ιδιαίτερα εκείνων που εξυπηρετούν παιδιά, μαθητές που βρίσκονται σε κίνδυνο ή νέους της κοινότητας LGBTQ», και εντόπισαν την ανάγκη για υποστήριξη ειδικότερα σε πόλεις όπως το Σικάγο, το Ιλινόις, το Νιούαρκ και το Νιου Τζέρσεϊ.

«Στο Newark, το οποίο έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης COVID-19 στη χώρα, οι ηλικιωμένοι, οι οικογένειες χαμηλού εισοδήματος και οι άστεγοι αντιμετωπίζουν τεράστια διλήμματα καθημερινά: είτε να αγοράσουν είδη πρώτης ανάγκης, είτε να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ώστε να μη βρεθούν αντιμέτωποι με εξώσεις και άλλα τέτοια προβλήματα. Επίσης στο Chicago, οι φυλετικές ανισότητες συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση των κρουσμάτων στην κοινότητα».

Η οικονομική ενίσχυση της Rihanna και του Jack Dorsey θα διανεμηθεί σε συγκεκριμένες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργανώσεις και ιδρύματα, μεταξύ των οποίων τα: The Trevor Project, Newark Emergency Services for Families, Greater Chicago Food Depository και Bright Star Community Outreach.

Να αναφέρουμε πάντως για την ιστορία, ότι η Rihanna έχει μέσω του ιδρύματός της συμβάλλει στον αγώνα για την υποστήριξη των θυμάτων της πανδημίας προσφέροντας περισσότερα από 36 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker