kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Την καριέρα της Madonna φιλοδοξεί να έχει η Dua Lipa

Η Dua Lipa προσδοκά για τον εαυτό της μια μακρόχρονη καριέρα, όμοια με την καριέρα της Madonna...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa προσδοκά για τον εαυτό της μια μακρόχρονη καριέρα, όμοια με την καριέρα της Madonna όπως δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα φιλοδοξεί να ηχογραφήσει τα καλύτερα τραγούδια της στην ηλικία των 40, όταν θα είναι καλλιτεχνικά ώριμη και κατασταλαγμένη.

Η 24χρονη Dua ελπίζει όπως είπε να έχει μια μακρόχρονη πορεία στη δισκογραφία, ώστε να εξελίσσεται και να παράγει ουσιαστική ποπ μουσική μέχρι να αποφασίσει τελικά να αποσυρθεί από το προσκήνιο, για να αφοσιωθεί στα σκυλιά της.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στην εφημερίδα The Sun: «Θέλω να συνεχίσω για όσο περισσότερο μπορώ. Αισθάνομαι σαν τη Madonna που έγραψε την καλύτερη μουσική της στα 40 ή τα 45 της χρόνια, και εξακολουθεί μέχρι σήμερα. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να το κάνουμε αυτό για όσο διάστημα θέλουμε. Και κάποια στιγμή, θα αποφασίσω να αποσυρθώ με 1-2 σκυλιά και να αρχίσω το κάπνισμα πάλι».

«Η επιτυχία που έχω γνωρίσει είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο μπορούσα να φανταστώ. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα φτάσω τόσο μακριά. Όχι γιατί δεν πίστευα ότι μπορούσα, αλλά επειδή δεν ήξερα κάτι τέτοιο ήταν δυνατό. Κάθε φορά που βρίσκομαι στη σκηνή είναι συναρπαστική. Εκείνη τη μοναδική στιγμή στα βραβεία Γκράμι, μερικές φορές πρέπει να την παρακολουθήσω ξανά για να τη θυμηθώ, γιατί όταν κάλεσαν το όνομά μου ένιωθα να λιποθυμώ» δήλωσε η Dua Lipa εμφανώς ενθουσιασμένη για τη μέχρι σήμερα σταδιοδρομία της. 

«Αυτός είναι ο λόγος που έχω κάνει τατουάζ τη λέξη υπομονή στο χέρι μου. Μου θυμίζει ότι όλες οι φιλοδοξίες απαιτούν χρόνο και ότι πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά. Μπορεί να είναι απογοητευτικό διότι θα χρειαστεί να επιμείνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να περάσεις πολλές ώρες στο στούντιο. Πρέπει να προσπαθήσεις για να εκφραστείς όπως εσύ πιστεύεις, όμως ακόμα κι αν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, μπορείς πάντα να τα καταφέρεις καλύτερα».

Ο ολοένα αυξανόμενος κατάλογος των διακρίσεων της, περιλαμβάνει μέχρι σήμερα τρία Brit Awards και δυο Grammys, ενώ από το 2016 που εμφανίστηκε στη δισκογραφία προσμετρά στο ενεργητικό της συνολικά 14 σινγκλ στο UK Top 40 chart.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker