kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Oι Metallica γράφουν το νέο άλμπουμ τους τηρώντας τις αποστάσεις

«Το τελευταίο διάστημα έχουμε συνδεθεί δημιουργικά και ανακαλύπτουμε νέα πράγματα»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Άραγε ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι τα μέλη ενός κορυφαίου συγκροτήματος θα έγραφαν το επόμενο άλμπουμ τους υπό το καθεστώς της τήρησης αποστάσεων, που επιβάλει μια παγκόσμια υγειονομική κρίση.

Όπως αποκάλυψε σήμερα ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich σε μια νέα του συνέντευξη, η thrash metal παρέα εργάζεται εντατικά για την παραγωγή ενός ακόμα άλμπουμ, κάτω από συνθήκες καραντίνας.

Ο Ulrich εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Σουηδού Fredrik Skavlan, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Προφανώς έχουμε επαφή μεταξύ μας, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουμε συνδεθεί δημιουργικά και τώρα βρισκόμαστε σε μια λειτουργία ανακάλυψης νέων πραγμάτων. Στέλνουμε ιδέες ο ένας στον άλλο μέσω email και Zoom και προσπαθούμε έτσι να γράψουμε μουσική σε αυτές τις ασυνήθιστες καταστάσεις».

Ο Ulrich παραδέχτηκε επίσης ότι η διαδικασία της ηχογράφησης από απόσταση ανάγκασε τους Metallica να σκεφτούν πραγματικά πόσα πράγματα μπορούν να καταφέρουν χωρίς να βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

«Το καλό με τη νέα κατάσταση είναι ότι πραγματικά μιλάμε για ώρες για τα προσωπικά μας χωρίς να μιλάμε οπωσδήποτε για τους Metallica. Όμως, τώρα που ξεκινήσαμε να ανταλλάσσουμε κάποιες ιδέες, είναι υπέροχο. Είναι ωραίο να είμαστε σε επαφή, είναι ωραίο να ξέρω ότι είμαι ξανά μέλος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ για τις δημιουργικές ευκαιρίες που σίγουρα βρίσκονται μπροστά μας».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ντράμερ των Metallica, οι διαδικτυακές κλήσεις μέσω Zoom ξεκίνησαν πριν από 10 ή 11 εβδομάδες και από τότε ο καθένας ανταλλάσσει ιδέες με τα υπόλοιπα μέλη, σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο Ulrich είχε δηλώσει άλλωστε τον περασμένο Απρίλιο ότι η κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ έχει δρομολογηθεί, και όπως συμπληρώνει σήμερα, τα μέλη του συγκροτήματος δεν έχουν κανένα λόγο να αθετήσουν την υπόσχεσή τους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker