kiss-logo
Now playingSOBER PINK
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην κιθαρίστας των Kiss

Ο Bob Kulick συμμετείχε σε τέσσερα από τα άλμπουμ των Kiss...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Robert J. Kulick γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το 1950 και ήταν γνωστός παραγωγός μουσικής και κιθαρίστας. Ο «Bob» ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός του επίσης πρώην κιθαρίστα των Kiss, Bruce Kulick.

Ο Bob Kulick είχε περάσει από ακρόαση στα τέλη του 1972 για τη θέση του βασικού κιθαρίστα στο συγκρότημα των Kiss. Ο Gene Simmons, ο Paul Stanley και ο Peter Criss που ήταν τα αρχικά μέλη εντυπωσιάστηκαν πολύ από την απόδοσή του, ωστόσο για τη θέση του τέταρτου μέλους επιλέχθηκε ο Ace Frehley.

Συμμετείχε εντούτοις σε τέσσερα από τα άλμπουμ των Kiss («Alive II», «Unmasked», «Killers» και «Creatures of the Night»), καθώς επίσης και σε ένα από τα προσωπικά άλμπουμ του Paul Stanley.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, αυτές τις δύσκολες ώρες» έγραψαν οι Kiss στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Twitter.

Την είδηση του θανάτου του ηλικίας 70 ετών κιθαρίστα ανακοίνωσε ο αδελφός του στο Twitter γράφοντας: «Με μεγάλη συγκίνηση σας ανακοινώνω την είδηση του θανάτου του αδελφού μου Bob Kulick. Η αγάπη του για τη μουσική και το μεγάλο του ταλέντο δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ. Παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας Kulick. Σίγουρα βρίσκεται μαζί με τους γονείς μας τώρα και παίζει κιθάρα όσο πιο δυνατά γίνεται».

Ο Bob Kulick είχε συνεργαστεί επίσης με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Lou Reed, η Diana Ross, ο Michael Bolton και οι W.A.S.P, ενώ υπήρξε παραγωγός στη διασκευή των Motorhead για το σινγκλ «Whiplash» των Metallica που κέρδισε ένα βραβείο Γκράμι.

 

 

    PAGE TOP

    Get in touch with us

    Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker