kiss-logo
Now playingWICKED GAME CHRIS ISAAK
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

O κιθαρίστας των Queen υπέστη καρδιακή προσβολή

Ο ηλικίας 72 ετών ρόκερ αποκάλυψε ότι είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Brian May είναι Άγγλος κιθαρίστας, συνιδρυτικό μέλος των Queen και αστροφυσικός. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών και φυσικά συμμετείχε στη σύνθεση μερικών από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των Queen.

Μόλις σήμερα έγινε γνωστό, ύστερα από αποκάλυψη του ίδιου του μουσικού ότι πρόσφατα χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από καρδιακή προσβολή.

Ο ηλικίας 72 ετών ρόκερ αποκάλυψε ότι είχε υποστεί ένα ήπιο καρδιακό επεισόδιο, με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, διευκρινίζοντας με αυτό τον τρόπο μια προηγούμενη ανάρτηση του, στην οποία εμφανιζόταν νοσηλευόμενος ύστερα από ατύχημα που έπαθε ενώ έκανε εργασίες κηπουρικής στην οικία του.

Στη νέα του ανάρτηση, ο Μay εξήγησε ότι επειδή εξακολουθούσε να εργάζεται μια εβδομάδα μετά το ατύχημα κηπουρικής, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο για περαιτέρω ελέγχο, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήταν ένα συμπιεσμένο ισχιακό νεύρο που προκαλούσε τον πόνο στο στήθος του.

Ο Brian συνέχισε δηλώνοντας ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα τώρα, αλλά είναι γεγονός ότι είχε επίσης υποστεί ήπια καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια των προβλημάτων υγείας του.

«Για 40 λεπτά περίπου ένιωθα έντονο πόνο στο στήθος, κάτι σαν σφίξιμο, μαζί με αυτό το γνωστό συναίσθημα στα χέρια που συνοδεύεται από γενική εφίδρωση». 

Ο Brian May, αστειεύτηκε μάλιστα με την κατάσταση της υγείας του, αναφερόμενος στο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι Queen το 1974 με τίτλο «Sheer Heart Attack».

«Χμμ... Sheer Heart Attack ε; Λοιπόν ανέκαθεν προβληματιζόμουν με τον τίτλο του άλμπουμ μας. Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να αποτελεί πρόβλημα για κάποιους ανθρώπους που όντως μπορεί να έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή. Κατά κάποιο τρόπο είμαι αρκετά ανακουφισμένος που ανήκω πια σε αυτό το κλαμπ, και δεν το βρίσκω καθόλου ενοχλητικό! Να προσέχετε τον εαυτό σας».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker