kiss-logo
Now playingI DROVE ALL NIGHT CELINE DION
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η Britney Spears γράφει ιστορία και το γιορτάζει

«Μετά την κυκλοφορία του σινγκλ της Britney, τίποτα δεν ήταν ξανά το ίδιο»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«...Baby One More Time» είναι ο τίτλος του σινγκλ της Britney Spears, που ξεχώρισε μέσα από το ομώνυμο ντεμπούτο της άλμπουμ.

Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1998 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του chart σε συνολικά 18 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Μεγάλη Βρετανία στην οποία χαρακτηρίστηκε τρεις φορές πλατινένιο και έγινε το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις για το 1999.

Πρόκειται βέβαια για ένα από τα σινγκλ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του περιοδικού Rolling Stone, το «...Baby One More Time» ανακηρύχθηκε από σήμερα το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο σινγκλ όλων των εποχών.

Δεδομένης της μακροχρόνιας δημοτικότητας του τραγουδιού, οι συντάκτες του Rolling Stone τοποθέτησαν το σινγκλ στην κορυφή της λίστας των 100 Greatest Debut Singles of All Time, που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Αναφερόμενοι στην απόφασή τους, οι συντάκτες του περιοδικού δήλωσαν: «Συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση των σπουδαίων πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών, επιλέγουμε το κορίτσι που άλλαξε για πάντα τον ήχο της ποπ και έθεσε μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Μετά την κυκλοφορία του σινγκλ της Britney, τίποτα δεν ήταν ξανά το ίδιο».

Από την πλευρά της η Britney Spears έγραψε στο Twitter: «Νούμερο Ένα;;!!; Ευχαριστώ πολύ Rolling Stone … Πραγματικά μεγάλη τιμή!!!!!!».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker