kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Robbie Williams και Take That μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό

Πρόκειται για τη μοναδική εμφάνιση του συγκροτήματος για φέτος, που θα μεταδοθεί ψηφιακά σε ζωντανή σύνδεση...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Robbie Williams είναι έτοιμος να επιστρέψει στο συγκρότημα από το οποίο ξεκίνησε την πορεία του στη δισκογραφία, για μια ακόμα φορά, στο πλαίσιο μιας μοναδικής συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες μέρες.

Οι απανταχού φίλοι του Robbie αλλά και των Take That ανυπομονούν να ξαναζήσουν την εμπειρία της επανασύνδεσης, και η ανακοίνωση του επερχόμενου λάιβ αποτέλεσε ευχάριστη είδηση για όλους.

Είχε προηγηθεί μια διαδικτυακή συνάντηση όλων των μελών μέσω της πλατφόρμας του Zoom πρόσφατα, η οποία πυροδότησε τις φήμες για την επικείμενη επανασύνδεση.

Ο Robbie συναντήθηκε με τον Gary Barlow, τον Howard Donald και τον Mark Owen, για να οριστικοποιήσουν ένα special live gig με τη συμμετοχή όλων των μελών εκτός από τον Jason Orange.

Η εμφάνιση των Take That θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου. Πρόκειται για τη μοναδική εμφάνιση του συγκροτήματος για φέτος, που θα μεταδοθεί ψηφιακά σε ζωντανή και παράλληλη σύνδεση με τα μέλη του συγκροτήματος, τηρώντας τους όρους της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η εταιρία που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της συναυλίας εξασφάλισε τη συμμετοχή του Robbie Williams στο συγκρότημα έναντι υψηλής αμοιβής, όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες, ωστόσο τα έσοδα από την ψηφιακή μετάδοση θα δοθούν στο Nordoff Robbins, το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό ίδρυμα μουσικοθεραπείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, που σε συνεργασία με την Crew Nation αυτή την περίοδο στηρίζουν τους τεχνικούς ήχου και όλους όσους εμπλέκονται στις μουσικές διοργανώσεις και έχουν πέσει θύματα των αμέτρητων ακυρώσεων λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Οι Take That δήλωσαν για το επερχόμενο λάιβ: «Θα είναι παγκόσμια πρώτη για εμάς. Θα συνδεθούμε με τον παλιό φίλο μας για ένα one-off ψηφιακό λάιβ. Είναι πάντα ευχάριστη η συνάντηση με τον Robbie και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας σε αυτό το μοναδικό θέαμα που ο καθένας θα μπορέσει να απολαύσει από το σπίτι του. Με ιδιαίτερη χαρά στηρίζουμε επίσης το Nordoff Robbins και το Crew Nation, δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα που βρίσκονται πάντα στην καρδιά μας».

Το λάιβ θα μεταδοθεί στις 8 το βράδυ, από τον επίσημο λογαριασμό του Compare the Meerkat στο YouTube και το Facebook Live.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker