kiss-logo
Now playingI KISSED A GIRL KATY PERRY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Για τρίτη φορά μεταφέρεται η ημερομηνία της Record Store Day

Η φετινή ετήσια εκδήλωση είχε αναβληθεί για δεύτερη φορά λόγω της κρίσης που έφερε η εμφάνιση της πανδημίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Record Store Day καθιερώθηκε το 2008 στις Ηνωμένες Πολιτείες και από τότε πραγματοποιείται κάθε χρόνο ανελλιπώς σε ολόκληρο τον κόσμο κάθε Απρίλιο.

Αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για τους απανταχού μουσικόφιλους και τους συλλέκτες μουσικής, να ενημερωθούν για τις νέες κυκλοφορίες, να εμπλουτίσουν τη δισκοθήκη τους με σπάνιο υλικό ή νέες επανεκδόσεις και φυσικά να έρθουν σε επαφή με το αγαπημένο αντικείμενο του πόθου τους μέσα από μοναδικές προσφορές.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εκατοντάδες κυκλοφορίες βινυλίου, cd και κασετών πρόκειται να διατεθούν σε τιμή προσφοράς αποκλειστικά μέσω ανεξάρτητων δισκοπωλείων για μία μόνο ημέρα.

Η φετινή ετήσια εκδήλωση, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Απριλίου, είχε αναβληθεί όπως είναι γνωστό για τις 20 Ιουνίου.

Κάτω από το βάρος των εξελίξεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι διοργανωτές της Record Store Day 2020 αναγκάστηκαν να αναβάλουν για τρίτη φορά την ημερομηνία διεξαγωγής.

Σύμφωνα με τη νέα εξέλιξη, η επετειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες, αντί για μια όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Έτσι, στις 29 Αυγούστου, στις 26 Σεπτεμβρίου και στις 24 Οκτωβρίου οι απανταχού φίλοι και συλλέκτες της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν το χρόνο και την ενέργειά τους στο πιο αγαπημένο τους χόμπι.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές της RSD: «Οι διοργανωτές της Record Store Day έχουν εξετάσει πολλές πιθανές ημερομηνίες και διάφορους τρόπους ώστε να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα σε χιλιάδες δισκοπωλεία σε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι και οι πελάτες τους σε κάθε περίπτωση φέτος».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker