kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Θύμα του κορονοϊού δηλώνει και η Madonna

«Κόλλησα τον κορονοϊό στη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας μου στη Γαλλία»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με δημόσια αποκάλυψη της Madonna, τόσο η ίδια όσο και πολλοί από την ομάδα των χορευτών και τραγουδιστών της, ασθένησαν από τον ιό του Covid-19.

«Κόλλησα τον κορονοϊό στη διάρκεια της περιοδείας μου». Η Madonna ομολόγησε την πεποίθησή της ότι κόλλησε τον ιό στη διάρκεια της Madame X tour όταν βρισκόταν στη Γαλλία.

«Δεν είμαι άρρωστη αυτή τη στιγμή» ανακοίνωσε η βασίλισσα της ποπ, στους περισσότερους από 15 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram.

«Όταν τα αποτελέσματα του τεστ είναι θετικά στα αντισώματα, αυτό σημαίνει ότι είχες τον ιό. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι είχα τον ιό, καθώς ήμουν άρρωστη προς το τέλος της περιοδείας μου, όταν βρισκόμουν στο Παρίσι για περισσότερες από επτά εβδομάδες μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες του show μου».

Να θυμίσουμε βέβαια ότι η 61χρονη ερμηνεύτρια εμφανίστηκε για μια μόνο συναυλία στο Παρίσι, στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την επόμενη συναυλία της, ισχυριζόμενη ότι υπέφερε λόγω τραυματισμών.

Στη συνέχεια ακύρωσε άλλες δυο συναυλίες στο Παρίσι, ενώ το επόμενο διάστημα οι αρχές στη Γαλλία προχώρησαν σε καθολική απαγόρευση όλων των μεγάλων διοργανώσεων στο πλαίσιο της εκστρατείας για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Εκείνη την εποχή όλοι μας πιστέψαμε ότι ήμασταν θύματα ίωσης. Δόξα τω Θεώ, είμαστε όλοι απολύτως υγιείς τώρα. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, για κάποια άτομα που θα προτιμούσαν να πιστέψουν τον κάθε εντυπωσιακό τίτλο παρά να κάνουν τη δική τους έρευνα σχετικά με τη φύση του ιού, θα το ξαναπώ, δεν είμαι επί του παρόντος άρρωστη» έγραψε η Madonna, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker